Un dia inoblidable per a Raphinha

Un dia inoblidable per a Raphinha

Un hat-trick i una assistència evidencien una actuació brillant del brasiler, que està signant un inici de temporada espectacular sota les ordres de Flick

El partit contra el Reial Valladolid va ser un tancament perfecte per al primer tram de la temporada abans de l'aturada per seleccions. Després de tres victòries pel mateix resultat (2-1 i 1-2), els blaugrana van firmar una gran actuació coral per golejar (7-0) els val·lisoletans i refermar el liderat, que durarà, almenys, dues setmanes més.

El primer hat-trick de la seva carrera

Dins d'un partit on tothom va estar a un gran nivell, un nom va destacar per sobre de tots: el de Raphael Dias Belloli. Per fer-ho ras i curt: tres gols i una assistència per a Raphinha. A efectes de la seva carrera de culer, va ser el primer hat-trick amb el FC Barcelona en totes les competicions, en el seu partit número 91. A més, feia més de cinc anys que no hi havia un hat-trick brasiler, des que Philippe Coutinho el va aconseguir contra el Llevant el 2018.

A més, el mateix Raphinha explicava, després del partit, que era el primer de tota la seva carrera, que fins ara, professionalment, comptava amb set doblets, només un amb el Barça, el que va marcar la temporada passada al camp del PSG. Però, a més dels tres gols, en va repartir un altre, amb una assistència per al setè i últim gol, obra de Ferran Torres.

Raphinha Valladolid

Un partit a l'abast de molt pocs

Així doncs, una participació directa en quatre gols. Per posar en valor el seu partit, la temporada passada només ho va aconseguir Ferran Torres, amb tres gols i una assistència en la victòria al camp del Betis. I, abans d'ells, Ousmane Dembelé, amb un gol i tres assistències contra l'Athletic Club. Una fita a l'abast de molt pocs. I és que, entre el 2014 i el 2020 només ho havia fet la MSN. Messi, en 14 partits, Suárez, en 10, i Neymar, en dos.

Més enllà de les dades i de les xifres, el que és clar és que Raphinha ha fet un pas endavant amb Hansi Flick. En el tram final del curs passat ja se'l  va veure més protagonista, ocupant posicions més interiors, però ara és omnipresent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut