El Barça presenta la segona equipació de la temporada 2024/25

El Barça presenta la segona equipació de la temporada 2024/25

La samarreta culer serà de color negre per quarta vegada en la història del Club

El Barça lluirà per quarta vegada en la seva història una samarreta negra com a equipació suplent després de fer-ho als cursos 2011/12, 2013/14 i 2020/21. En totes aquestes, l’èxit entre l’afició culer va ser extraordinari i  l’any del 125è aniversari del Club el negre tornarà a ser el color protagonista  a la samarreta suplent.  

L'equipació visitant del FC Barcelona 2024/25 imagina com seran els equipaments del futur, barrejant les ratlles icòniques del Barça amb una base negra, cosa que els permet destacar. Un dels elements clau és l’escut de TPU, que passa d’un acabat reflectant a un escut enfosquit, situat amb orgull entre les vores blaves i vermelles.

Història de la samarreta negra culer

La temporada 2011/12 va ser la primera vegada en la història del Barça que els jugadors van lluir el negre en una samarreta suplent, i, tot i que va ser la tercera, va tenir una gran acceptació entre els aficionats i aficionades. Aquell curs, l’equip entrenat per Josep Guardiola va sumar una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya. 

 

Dos anys més tard, l’equip va tornar a lluir una samarreta negra com a tercera equipació on destacaven els detalls grocs, que feien que lluïs diferent de la primera vegada en què es va portar aquesta samarreta trencadora en el disseny. 

El curs 2020/21 el Barça va tenir com a segona samarreta un altre cop una elàstica negra. En aquella ocasió, la novetat va ser que tota era negra, sense cap detall d’un altre color que no fos el negre. 

A la venda, des d’avui

L’equipació podrà comprar-se a partir d’avui 4 de setembre a través del comerç electrònic del Club i a totes les Barça Store: Spotify Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Sagrada Família, Westfield La Maquinista, Parc Central Tarragona, La Roca Village, el Poble Espanyol, l’aeroport de Barcelona T1 i T2, Centro Comercial Arenas, Maremàgnum, la botiga de Madrid, a Palma, Platja d’Aro, Salou i a la ronda Universitat, i també a la nova botiga inaugurada la setmana passada de la T4 de l’aeroport de Madrid Barajas pel president Joan Laporta i directius blaugrana.

La tecnologia de la samarreta suplent

Les equipacions estan dissenyades amb la tecnologia Dri-FIT ADV, l'estàndard més alt de Nike per a peces tècniques. Es tracta d’un teixit innovador dissenyat per proporcionar mobilitat, transpirabilitat i ventilació exactament on més es necessiten. 

Les innovacions tècniques introduïdes estableixen nous estàndards per aconseguir el màxim rendiment. Cada element de l'equipació s'ha millorat fent servir mètodes de disseny computacional i basats en dades 4D.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut