Setmana de recepcions amb les penyes internacionals

Setmana de recepcions amb les penyes internacionals

Les penyes barcelonistes han estat donant suport, tant a la gira del Femení per als Estats Units com a la de l’equip de bàsquet per la Xina,

Les penyes dels Estats Units i de la Xina han estat molt presents en la pretemporada del primer equip de futbol femení i de l’equip de bàsquet.

En el cas del Femení, hi ha hagut dues recepcions aprofitant els dos partits que s’han jugat als Estats Units. La primera va tenir com a protagonistes les penyes de San Francisco i de Houston, que van poder compartir alguns moments amb Elena Fort, vicepresidenta del FC Barcelona, i amb Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení.

Al partit contra el Bay FC, les penyes de la zona van poder presenciar en directe la victòria de les de Pere Romeu. Així, a més de les penyes de San Francisco i Houston, les de Los Angeles i Fresno també van gaudir de l’espectacle a les graderies,

A Dallas, per la seva banda, la penya local també va poder intercanviar opinions amb Elena Fort i Xavier Puig.

Recepció a la Xina amb l’equip de bàsquet

A la Xina, l’equip de bàsquet també ha sentit l’escalf del moviment de penyes. La Penya Blaugrana Shanghai, ha estrenat la seva recent oficialitat amb una recepció on s’han pogut trobar amb Josep Cubells, secretari de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable de l’equip de bàsquet, i amb Audie Norris, exjugador de bàsquet i ambaixador del FC Barcelona. Els penyistes xinesos, a més, han gaudit de dos partits de bàsquet a la Xina.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut