Pons Lleida - Barça: Derrota en l'últim sospir (5-4)

Els blaugranes han caigut davant del conjunt lleidatà després que els remuntés l'1-3 de la primera part

Derrota en el primer partit de la XX Frit Ravich Lliga Catalana. El Barça ha caigut davant del Pons Lleida (5-4), després que el conjunt de ponent els remuntés l'1-3 aconseguit al final de la primera meitat. Tot i que en el primer temps els blaugranes han estat superiors, uns últims 10 minuts caòtics han acabat amb la victòria local.

Comencen dominant

Bon inici del combinat blaugrana. El Barça d'hoquei patins ha començat la pretemporada a tot gas. Els de David Caceres, en el primer duel disputat de la XX Frit Ravich Lliga Catalana, han fet una molt bon impressió després de la primera meitat.

I és que els culers han estat capaços de perforar la porteria de l'equip lleidatà fins a tres cops. Al minut 6, Jan Curtiellas ha efectuat un gran xut per obrir el marcador (0-1). Al minut 21, ha estat Pablo Álvarez qui ha marcat el segon després d'aprofitar un rebuig del porter. I Ferran Font ha definit a la perfecció per posar el tercer abans del descans (min 24).

El Pons Lleida també ha tingut les seves ocasions i, de fet, entre el primer i el segon gol culer Nuno Miguel ha aconseguit perforar la porteria i sumar una diana al comptador rival. També, però hi ha hagut temps per més bones notícies, ja que Joan Gangonells ha debutat en partit oficial amb el primer equip.

Remuntada lleidatana

A la represa hi ha hagut calma abans de la tempesta. I és que literalment, a partir dels últims 10 minuts de duel, els gols han caigut per totes bandes, per mala sort dels interessos blaugrana.

El Pons Lleida ha posat la directa i ha sortit a remuntar el partit i ho ha aconseguit. Els últims compassos han estat un autèntic estira-i-arronsa amb cinc gols en vuit minuts. Quatre han caigut per la banda local de l'estic de Nico Ojeda, Fran Torres i Sergi Duch. El Barça, per la seva banda, també n'ha marcat un (Pablo Álvarez), però ha estat insuficient per emportar-se el partit (5-4).

LA FITXA

PONS LLEIDA, 5
BARÇA, 4

Pons Lleida: Martí Zapater, Nuno Miguel, Dari Jiménez, Chino Migélez, Sebastià Mocusí, Sergi Duch, Nico Ojeda, Jordi Badia, FranTorres i Javier Sánchez.

Barça: S. Fernández, J. Curtiellas, P. Álvarez, F. Font, S. Llorca , Marc Cáceres, Pablo Rodríguez, Joan Gangonells, Eloi Cervera i Pau Garcia.

Gols: 0-1, Jan Curtiellas (min 6); 1-1,  Nuno Miguel (min 15); 1-2, Pabo Álvarez (min 21); 1-3, Ferran Font (min 24); 2-3, Nico Ojeda (min 42); 2-4, Pablo Álvarez (min 42); 3-4, Fran Torres (min 43); 4-4, Nico Ojeda (min 44); 5-4, Sergi Duch (min 50).