Barça Atlètic - Ourense: Cau la primera (3-0)

Un brillant quart d'hora, amb tres gols, sentencien el duel al Johan Cruyff i el filial celebra la primera victòria de la temporada

Al tercer intent ha caigut la primera victòria de la temporada per al Barça Atlètic. I de quina manera, amb una golejada contra l'Ourense CF (3-0) gestada en un gran tram final de la primera meitat, amb tres gols que han deixat el duel vist per sentència en el primer temps.

Primera mitja hora molt oberta

No ha estat gens fàcil sotmetre els gallecs, que han plantejat un partit molt obert i de poder a poder. Així s'ha desenvolupat la primera mitja hora de partit, amb una bona ocasió per als visitants amb un xut de Jerin, i amb un pal d'Ureña com l'avís més destacat del filial blaugrana. En una de les moltes anades i vingudes, l'àrbitre ha apreciat unes mans dins l'àrea visitant, i ha assenyalat el penal que ha servit per desencallar el partit.

Víctor Barberá torna a marcar de blaugrana

Víctor Barberá no ha perdonat des dels 11 metres i ha marcat el seu primer gol després de tornar al Barça (1-0, min 31). La diana del davanter ha obert el camí per viure un quart d'hora de molts quirats, i amb dos gols que ja són història del Barça Atlètic i de la família Fernández. Toni Fernández s'ha inventat el golàs de la nit, i possiblement de la jornada, culminant amb una mitja xilena una assistència picada d'Ureña (2-0, min 41). Un gol de bella factura, i que ha convertit el jove talent blaugrana en el golejador més jove de tota la història del Barça Atlètic, amb 16 anys, 1 mes i 3 dies.

Els cosins Fernández fan història

Però les alegries sempre són millors si les comparteixes en família, i, quatre minuts després de marcar, Toni ha fet d'assistent per al seu cosí Guille Fernández, que també ha signat un gran gol, amb un potent xut a l'escaire. I amb aquest gol, Guille és ja el segon golejador més jove de la història del filial, amb 16 anys, 2 mesos i 21 dies. D'aquesta manera s'ha deixat sentenciat un partit que ha comptat amb la presència a la lLotja dels tècnics assistents del primer equip, Heiko Westermann i Toni Tapalovic.

Segona part de tràmit amb un debut

Amb el signe del duel decidit, el ritme ha decaigut a la segona meitat, en la qual no s'ha mogut el marcador. Hi ha hagut ocasions per fer-ho, com un xut potent d'Ureña que el porter ha desviat a córner, i també ha tingut el seu moment decisiu el porter culer, avui Ander Astralaga, aturant un mà a mà dels ourensans. Al final, el segon temps a Albert Sánchez li ha servit per repartir minuts i fer debutar Rubén López, una de les incorporacions d'última hora, cedit pel Deportivo. Al cap i a la fi, els deures estaven fets i la primera victòria, en la tercera jornada, ja és una realitat.

Fitxa del partit

Barça Atlètic: 3
Ourense: 0

Barça Atlètic: Astralaga; Héctor Fort 8Landry 72'), Olmedo, Cuenca (Álvaro Cortés 66'), Edu Sánchez (Trilli 63'); Pau Prim, Toni Fernández (Darvich 72'), Unai Hernández; Guille Fernández Rubén López (63'), Ureña i Barberá.

Ourense: Marqueta; Andrada (Ángel 60'), Moisés Rodríguez, Prada (Zalaya 72'), Sanz; Fidalgo, Jerin (Del Olmo 60'), Fullana; Carbonell (Raigal 60'), Gil i Di Renzo.

Gols: 1-0, Barberá, de penal (min 31); 2-0, Toni Fernández (min 41); 3-0, Guille Fernández (min 45)

Àrbitre: Francisco José Ortega Herrera. Ha amonestat el blaugrana Olmedo.