Lliurament d’insígnies d’argent al Palau

Lliurament d’insígnies d’argent al Palau

Els vicepresidents Elena Fort i Antonio Escudero, i els directius Josep Ignasi Macià, Josep Cubells, Miquel Camps i Josep Maria Albert, han distingit un grup d'un miler de socis i sòcies amb un quart de segle d’antiguitat, en un acte celebrat al Palau Blaugrana

Durant el matí d’avui, diumenge 8 de setembre, tot i la pluja, un miler de socis i sòcies del FC Barcelona amb més de 25 anys d’antiguitat han rebut la insignia d’argent del Club. La vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Elena Fort, el vicepresident de l’Àrea Social, Antonio Escudero, i els directius Josep Ignasi Macià, Josep Cubells, Miquel Camps i Josep Maria Albert han estat els encarregats d'entregar les insígnies en un bonic acte celebrat al Palau Blaugrana, que ha estat amenitzat per dos speakers i per l’emissió de videos en el videomarcador.

Els socis i sòcies poden veure, i descarregar-se la fotografia del moment en què recollien la insignia d’argent a l’apartat del web del Club dedicat als socis. A més, juntament amb els seus acompanyants, han gaudit d’una invitació a l’Immersive Tour del Museu del FC Barcelona.

Amb aquestes insígnies de plata el Club valora i agraeix el suport dels que van adquirir el compromís de fer-se socis i sòcies de l'Entitat i han col·laborat al creixement del Barça. El lliurament d'aquestes insígnies és un gest senzill, però ple de simbolisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut