Deportivo - Barça: Comencen amb victòria (0-3)

Les blaugranes s'han endut el primer duel de la competició domèstica després d'una primera part on les gallegues no han posat les coses fàcils. El doblet de Pajor i el gol de Brugts al segon temps han donat els tres punts

Victòria i tres punts. Bon començament de les Pere Romeu, que han guanyat el primer duel de Lliga després de vèncer el Deportivo (0-3). El conjunt gallec no ha posat les coses fàcils, sobretot a la primera part, en què han neutralitzat qualsevol ocasió culer. A la segona part, però, el Barça ha trobat el seu punt dèbil i dos gols de Pajor i una diana d'Esmee han donat el primer triomf a les barcelonines.

El Deportivo aguanta

Les blaugranes han començat el duel amb les revolucions molt altes. Tant és així que al minut 4, Kika ha tingut la primera ocasió per obrir el marcador. La portuguesa s'ha plantat a l'àrea rival, però la portera gallega ha impedit que la davantera definís correctament.

Malgrat les arribades culers, les locals han sabut aguantar l'ofensiva blaugrana. Les d'Irene Ferreras han preparat un partit per aturar el Barça. Han sortit amb les línies molt tancades i juntes per privar d'espai a les de Pere Romeu i així ofegar la circulació de pilota.

Tres gols pels tres punts

Per sort, a la represa, les blaugranes han trobat la manera de superar el mur gallec. Ewa Pajor ha estat la primera a perforar la porteria. La polonesa ha aprofitat un rebuig d'un xut inicial de Graham per avançar el Barça en el marcador (0-1, min 58).

Més tard, ho ha fet Esmee Brugts, la neerlandesa ha aprofitat una gran passada d'Alexia per rematar a plaer i enviar l'esfèrica al fons de la porteria. I per rematar la feina ha tornat ha aparèixer Pajor. La davantera infal·lible dins de l'àrea ha marcat la tercera i última diana després d'una jugada magistral de Graham (min 88). Finalment, 0-3 per començar amb bon peu la competició domèstica i sumar els tres primers punts.