Juvenil A - CF Badalona: Tres punts més (2-1)

El combinat de Juliano Belleti ha aconseguit una nova victòria gràcies a un gol del Walton al minut 85

Segon partit, Segona victòria. Inici immillorable del Juvenil A que ha arrencat la Lliga amb un segon triomf davant d'un gran rival: El CF Badalona (2-1). Els de Juliano Belleti s'han avançat en el marcador a la primera meitat (Brian Fariñas), però els badalonins han empatat a la segona (Mauro). Per sort dels culers, Walton ha aparegut al minut 85 per donar la victòria a l'equip blaugrana.

Brian Fariñas avança el Barça

El Juvenil A ha començat amb molta empenta la temporada. El conjunt de Juliano Belleti ha imposat les seves idees en el partit contra el Badalona, fent seu el ritme d'atac i imposant la seva superioritat en defensa. El domini total ha derivat en grans ocasions per als culers. Brian Fariñas ha capitanejat l'ofensiva sent el jugador més determinat, però no ha estat fins als darrers compassos de la primera meitat que ha aconseguit perforar la porteria rival.

El '8' culer ha fet una bona arrencada des de la banda i, després de superar el defensa, s'ha plantat sol davant del porter. Una gran definició ha suposat el primer gol del partit per avançar els culers abans del descans (1-0, min 43).

Arriba el gol badaloní i la resposta final de Walton

A la represa, quan semblava que el Barça venia envalentit pel gol, el Badalona ha empatat el partit. Mauro ha estat l'encarregat de posar l'1-1 i afegir emoció el duel. La diana rival, però no ha fet petits els blaugranes, més aviat el contrari.

El conjunt barcelonista ha generat grans ocasions per endur-se el partit durant tota la segona meitat. Brian ha continuat en la línia de la primera meitat i Junyent i Hugo Alba s'hi han afegit. Ara bé, un dels culpables que el gol no arribés abans, ha estat el travesser. Fins a tres xuts han topat amb la fusta.

Finalment, per sort per als interessos blaugrana, ha aparegut Walton, que, amb un xut potent des de la frontal, ha posat el definitiu 2-1 per sumar els tres punts.

JUVENIL A, 2
CF BADALONA, 1

Juvenil A: Eder Aller, Xavi Espart, Héctor Rangel, Nico Marcipar (Torrents, min 69), Alex Walton, Tomás Marqués (Víctor Delgado, min 59), Jan Virgili, Brian Fariñas, Hugo Alba (Muñoz (min 85), Quim Junyent, Dani Ferrer (Gistau, min 59)

Badalona: Víctor López, Carrillo, Valentí (Bofill (min 46), Teixidor, Víctor Pitarque, March, Almarcha (Linde, min 46), Gonxalez, Rodriguez (De Arriba, min 46), Exposito (Quiles, min 75), Wang (Santos, min 61).

Gols: 1-0, Brian Fariñas (min 42); 1-1, Mauro (min 48); 2-1, Walton (min 85)

Àrbitres: Brian Diaz. Targeta groga per a Tomás Marqués, Espart, Marcipar, Víctor Delgado (Barça) i per a Wang, De Arriba, March i Gonzalez (Badalona).