10 jugadors del Barça al Mundial de Futsal

10 jugadors del Barça al Mundial de Futsal

La cita tindrà lloc del 14 de setembre al 6 d’octubre a l’Uzbekistan

El Mundial de futbol sala és a punt de començar i, com no podia ser d’una altra manera, el Barça hi serà ben representat amb 10 jugadors del primer equip. Són: Dídac, Adolfo, Sergio Lozano, Antonio i Catela (Espanya); Dyego i Pito (Brasil); Erick (Portugal); Touré (França); i Khalid (Marroc).

Els partits d’Espanya, per Tdp

La selecció espanyola parteix entre les favorites al títol. Els de Fede Vidal estan al grup D i es veuran les cares amb el Kazakhstan, Nova Zelanda i Líbia. El debut serà contra el Kazakhstan el diumenge 15/9 a les 14:30h, en directe per Tdp i RTVE Play. Tots els partits d’Espanya es podran seguir en directe per Tdp.

Les 24 seleccions que participen al Mundial es divideixen en 6 grups (entre el 14 i 22 de de setembre)

  • Grup A: Uzbekistan, Països Baixos, Paraguai, Costa Rica
  • Grup B: Brasil, Cuba, Croàcia, Tailàndia
  • Grup C: Argentina, Ucraïna, Afganistan, Angola
  • Grup D: Espanya, Kazakhstan, Nova Zelanda, Líbia
  • Grup E: Portugal (vigent campió), Panamà, Tadjikistan, Marroc
  • Grup F: Iran, Veneçuela, Guatemala, França

Les dues primeres de cada grup i les quatre millors terceres passaran a la fase eliminatòria. Els vuitens tindran lloc entre el 24 i el 27 de setembre; els quarts, el 29 i 30 de setembre; les semifinals, el 2 i 3 d’octubre. I la final, el 6 d’octubre.

Debuts blaugranes

Al marge d’Espanya, Pito i Dyego debutaran amb el Brasil contra Cuba el dissabte dia 14/9 a les 14:30h; i dilluns dia 15/9 debutarà Erick amb Portugal contra Panamà (14:30), i també Khalid amb Marroc contra Tadjikistan (17h), i Touré amb França contra Guatemala (17h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut