Gavi fa part del treball amb el grup

Gavi fa part del treball amb el grup

A la sessió també han participat tots els jugadors internacionals i Ansu Fati, també fent una part del treball amb el grup

Després d'un dia de festa, el primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments amb una sessió que ha comptat amb diverses novetats. La més destacada ha estat la presència de Gavi, que va ser intervingut el passat 28 de novembre d'una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i a qui també se li va practicar una sutura meniscal, lesió patida una setmana abans en un compromís amb la selecció espanyola.

 

Des de llavors han passat gairebé nou llargs mesos en què el migcampista ha treballat de valent per tornar a sentir-se futbolista. Aquest dijous, doncs, ha completat una fase més del seu procés de recuperació, fent una part del treball amb el grup. És el mateix que ha fet Ansu Fati, qui també esta recuperant-se d'una lesió.

A banda, aquest dijous també s’han incorporat tots els jugadors internacionals que han disputat partits de seleccions durant l'última setmana. Guillermo i Olmedo, del Barça Atlètic, també han participat a l'entrenament culer. Cal recordar que diumenge, a les 16.15 hores, el Barça visita Montilivi en una exigent cita lliguera.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut