Barça – Bada Huesca: una festa de l’handbol per a començar

Barça – Bada Huesca: una festa de l’handbol per a començar

Dissabte amb partit del filial (16h) i del primer equip (18.30h)

L’handbol torna al Palau Blaugrana aquest dissabte, després de l’estiu, i ho fa amb una jornada d’alçada. El Barça Atlètic obrirà la temporada (16h) contra el Blendio Sinfín i, tot seguit, el primer equip s’enfrontarà al Bada Huesca (18.30h, Esport3 i LaLiga+) en la primera jornada de la Lliga Plenitude.

La manera d’accedir al matx del Barça Atlètic serà presentant l’entrada per al Barça-Bada Huesca, de manera que el mateix tiquet servirà per als dos partits.

El conjunt de Carlos Ortega, vigent campió, obre la Lliga contra el seu darrer rival de la temporada passada al Palau. L’equip, contràriament al que és habitual, ja ha debutat a la Champions abans de fer-ho al campionat domèstic.

Els Barça va assaltar la pista del Kolstad (30-35) el dimecres, en un partit molt seriós però amb un gran impacte físic en les files blaugranes. Frade i Nielsen van acabar amb molèsties i no entraran a la convocatòria per aquest dissabte.

A més, Ortega compta amb les baixes ja conegudes de Pol Valera, Jaime Gallego i Hampus Wanne. Cobriran les absències Antonio Bazán, que entra en la seva primera convocatòria, i els joves del filial Filip Saric i Manuel Ortega.

El Bada Huesca ha tingut canvis aquest estiu, però manté jugadors claus com Frank Cordies o Miguel Malo i n’ha incorporat d’altres de contrastats, com el cas de l’exblaugrana Artur Parera.

Per la seva banda, el partit del Barça Atlètic és el més atractiu de la jornada a la Divisió d’Honor Plata. El filial, que va quedar segon la passada temporada, s’enfronta a un recent descendit des de la màxima categoria i alhora un dels màxims favorits a l’ascens.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut