Girona - FC Barcelona: Un derbi de Champions

Girona - FC Barcelona: Un derbi de Champions

El líder visitarà un nou escenari de Champions com Montilivi per a jugar contra un Girona que va marxar a l'aturada amb dues victòries seguides

Partidàs a la vista. Després d'un cap de setmana sense competició, la Lliga torna amb un duel més que atractiu i amb ganes de revenja per al líder. El Barça del 12 de 12 visita Girona (diumenge 15/09 a les 16.15h), en un derbi entre dos equips de Champions i, precisament, en l'últim partit de Lliga abans de l'inici de l'activitat europea.

Ganes de revenja

Però cap dels dos pensa en això, ja que aquest Girona-Barça té massa al·licients per a fer-ho. El primer, per als blaugrana, és clar. Els dos duels contra els gironins la passada temporada van ser per oblidar, amb dues derrotes, a Montjuïc i a Montilivi, pel mateix resultat (2-4 i 4-2). De l'últim ja fa quatre mesos, però la pel·lícula ha canviat i molt.

L'estrena de la nova segona equipació

A la banqueta blaugrana s'hi asseurà un Hansi Flick que compta els seus partits oficials per victòries, i a la gespa hi saltaran 11 futbolistes pletòrics després d'un inici de campionat perfecte. A més, ho faran, per primera vegada, lluint la nova segona equipació per a la present temporada, amb un Negre Barça elegant amb el qual intentaran començar amb bon peu sumant tres punts.

Un Girona renovat...

Al davant s'hi trobarà un Girona amb diverses cares noves respecte al de la temporada passada. La seva gran campanya, competint pel títol durant bona part del curs fins a acabar en una històrica tercera posició va fer que molts dels seus futbolistes fossin impossibles de retenir. Els quatre cedits que tenien ja no hi són. Savinho és ara al Manchester City, Yan Couto al Borussia Dortmund i Eric i Pablo Torre han tornat al Barça.

Tot això, sumat a les baixes del Pitxitxi Artem Dovbyk (Roma) o Aleix Garcia (Bayer Leverkusen), ha provocat una renovació de la plantilla. Per a la porteria ha arribat Pau López, la defensa h estat reforçada amb Francés o Krejci, i del mig del camp cap endavant han arribat la majoria dels reforços. Futbolistes de més nom cpm Van de Beek, Bryan Gil, Danjuma o Abel Ruiz, i apostes com les de Miovski, Misehouy o Yasser Asprilla, el futbolista més car de la història del Club, han donat més peces a un gran entrenador com Míchel, que ja ho està traduint en resultats.

...que comença a carburar

Després de sumar un punt en les dues primeres jornades, abans de l'aturada van acumular dues victòries consecutives. 4-0 contra l'Osasuna i 0-2 al camp del Sevilla. A més, en dos grans partits i demostrant que, tot i les baixes, és un equip amb moltes armes per a fer mal a qualsevol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut