Unionistas Salamanca – Barça Atlètic: Desplaçament matinal de màxima dificultat

Unionistas Salamanca – Barça Atlètic: Desplaçament matinal de màxima dificultat

(12 hores, Barça One i FEF TV) Després de la primera victòria del curs, el filial blaugrana visita el Reina Sofía contra un rival amb qui va perdre els dos partits de la temporada passada

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (12 hores, en directe per Barça One i FEF TV) una visita de màxima dificultat a Salamanca. El filial blaugrana s’enfronta a l’Unionistas en el duel corresponent a la jornada 4 del grup 1 de Primera Federació, amb l’objectiu de donar continuïtat a la primera victòria de la temporada, aconseguida el cap de setmana passat al Johan Cruyff contra l’Ourense (3-0).

Igualats a punts

El conjunt dirigit per Albert Sánchez va arrencar la temporada amb un empat a casa contra el Real Unión (1-1) i una derrota a domicili a Andorra (2-1). Amb el triomf contra l’Ourense, els blaugrana sumen ara quatre punts. Són els mateixos que té l’Unionistas de Salamanca, que fins ara ha guanyat l’únic partit que ha jugat com a local (3-2 contra l’Athletic B). En els dos desplaçaments va sumar un empat a Sestao (1-1) i va encaixar una derrota a Ponferrada (1-0).

Cal recordar, com a avís, que el Barça Atlètic no va sumar cap punt contra el conjunt salmantí la temporada passada. En el duel al Johan Cruyff va caure per 0-2, i al Reino Sofía per un contundent 4-1. Això ho té molt present el seu entrenador, Albert Sánchez, que en la prèvia va afirmar que “sabem què ens trobarem allà, ja ho vam patir l’any passat”. Sobre el rival que es trobaran al davant, el tècnic va analitzar-lo així: “Es fan forts a casa, és un equip que té molt clar a què juga, té un pla de partit i l’executa molt bé”.

19 convocats a Salamanca

L’equip va viatjar aquest dissabte a Salamanca, via Madrid, amb 19 jugadors en l’expedició. La principal novetat és Cedric, que es va incorporar a l’equip aquesta setmana després de confirmar-se la cessió procedent del Las Palmas. A més, tornen a la llista els juvenils Pedro Rodríguez i Yaakobishvili, absents l’últim partit per convocatòries internacionals.

Per contra, Albert Sánchez no podrà comptar amb Trilli per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Tampoc hi seran Kochen i Guillermo, que van entrar en la convocatòria del primer equip per al partit contra el Girona. Aziz i Oduro, els dos últims a arribar, encara no estan disponibles a l’espera de resoldre qüestions burocràtiques.

Amb tot això, la convocatòria per al partit a Salamanca està formada pels següents jugadors: Astralaga, Yaakobishvili, Pau Prim, Unai, Barberá, Piera, Cortés, Edu Sánchez, Rubén López, Ureña, Darvich, Alexis Olmedo, Cedric, Cuenca, Juan, Landry, Pedro Rodríguez, Toni Fernández i Pedro Soma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut