Unionistas - Barça Atlètic: Final cruel (2-1)

Unionistas - Barça Atlètic: Final cruel (2-1)

Al filial se li escapa un partit en què s'ha avançat en els primers minuts, però els locals han acabat remuntant en el tram final / Foto: Unionistas

Derrota dolorosa per al Barça Atlètic en la seva visita a Unionistas (2-1). Tot i avançar-se amb el segon gol consecutiu de Toni Fernández, un doblet de Jonny Arriba ha capgirat el marcador al segon temps.

Golàs de Toni per obrir el partit

Des dels primers compassos s'ha fet evident que els dos equips plantejarien un partit sense massa especulacions. La primera ha estat molt clara per als locals, amb un xut defectuós d'Eudald Vergés que ha atrapat sense problemes Astralaga, però el filial blaugrana sí que ha colpejat amb força. En una jugada trenada pel perfil esquerre entre Landy i Ureña, l'internacional dominicà ha posat una centrada que ha llegit Toni Fernández, arribant des de la dreta, per marcar un golàs al primer toc (0-1, min. 7).

Resistència fins al descans

Segon gol en dues jornades per al golejador més jove de la història del Barça Atlètic, i tots dos d'una bellíssima factura. Amb el gol blaugrana, Unionistas s'ha abocat a l'atac, i l'ambient en el Reina Sofía, amb 4.431 espectadors, s'ha caldejat per moments, empenyent el seu equip en la cerca de l'empat. Han començat a bombardejar l'àrea d'Astralaga amb centrades laterals, però l'ocasió més clara ha estat per al Barça Atlètic.

En una clàssica jugada d'Unai, vorejant la frontal i buscant el pal llarg, s'ha trobat amb un vol salvador d'Iván Martínez per a evitar el segon. Però la priemra meitat s'ha acabat esvaint amb el mateix guió, insistència local i el Barça defensant-se bé i allunyant tots els possibles perills. El pas per vestidors no ha servit per a canviar la dinàmica, i ja en la primera jugada, Cuenca ha salvat l'empat sota pals. Després d'uns minuts de setge, Albert Sánchez ha mogut la banqueta, retirant un amonestat i molt exigit Landry per Edu Sánchez, i treient al golejador Toni Fernández perquè debutés Cédric.

Massa càstig

Tot i això, el partit només semblava tenir una direcció, i era cap a la porteria d'Astralaga. Santamaria ha avisat amb un travesser, i els córners i les arribades eren constants, fins que ha arribat un empat que semblava inevitable. I així ha estat, perquè el cacau d'Arriba ha entrat per l'escaire, impossible per a Astralaga (1-1, min. 74). Amb el gol, el filial s'ha crescut, i ha avisat amb xuts de Pedro Soma o Barberà, i el partit ha fet un gir que podia afavorir molt els  interesso blaugrana. Cédric ha forçat l'expulsió de Mayor.

En la falta posterior, Unai ha demanat penal per unes mans, però l'àrbitre no les ha volgut veure. I, al cap de pocs minuts, en una centrada lateral sense perill aparent, Arriba s'ha anticipat a la defensa culer i ha marcat el seu doblet, remuntant el partit i deixant el Barça Atlètic sense capacitat de reacció, que no ha pogut donar continuïtat al triomf de la setmana passada i torna de Salamanca amb les mans buides.

 

Fitxa del partit

Unionistas: 2
Barça Atlètic: 1

Unionistas: Iván Martínez; Pascual, Mayor, Baz, Vergés; Rabadán, Iñaki (Tavares 63'), De la Nava (Arriba 72'); Iván Moreno (Rastrojo 63' - Álvaro Gómez 72'), Pau Martínez i Santamaría (Carlos 87').

Barça Atlètic: Astralaga; Olmedo, Cuenca, Cortés, Landry (Edu Sánchez 61'); Pau Prim, Unai, Rubén López; Toni Fernández (Cedric 61'), Barberà i Ureña (Noah 90+1').

Gols: 0-1, Toni Fernández (min. 7); 1-1, Arriba (min. 74); 2-1, Arriba (min. 90)

Àrbitre: Manuel García Gómez. Ha amonestat els locals Iñaki i Tavares, ha expulsat Mayor i ha ensenyat targeta groga al visitant Landry Farré.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut