La proesa de Dani Olmo

La proesa de Dani Olmo

El '20' blaugrana ha marcat en els seus primers tres partits com a culer, un registre inèdit des del 2011

Dani Olmo ha aterrat a Can Barça com ho fan els grans jugadors. Està sent decisiu des del primer dia i, a més, està marcant gols com un veritable golejador. De fet, és el primer futbolista que ha marcat en els seus primers tres partits a la Lliga des que ho fes Cesc Fàbregas el 2011. Zlatan Ibrahimovic, el 2009, és l'altre futbolista del segle XXI que ha marcat en els seus primers tres partits oficials.

Ibra, Cesc i Olmo

D'aquesta manera, Dani Olmo, que ja havia marcat a Vallecas i contra el Valladolid, s'ha afegit amb el seu golàs a Montilivi a un selecte grup de culers que han marcat en els seus tres primers partits oficials. En el cas de Zlatan Ibrahimovic, va veure porta en els seus cinc primers partits a la Lliga (van ser 5 gols en 5 partits), mentre que Cesc Fàbregas va fer-ho ene sl primers quatre a la Lliga (4 gols en 4 partits).

Així, doncs, Dani Olmo hauria de marcar encara en uns quants partits més a la Lliga per poder igualar i batre els registres d'Ibra i Cesc. La propera cita és aquest mateix diumenge, a Vila-real, tot i que abans toca visita Mònaco en l'estrena a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut