Matheus ja competeix

Matheus ja competeix

El brasiler ha participat aquest cap de setmana de l’empat a Matrorell (1-1) i del triomf a Santa Margarida de Montbui (0-7) juntament amb Eric Martel i Miquel Feixas

A l’espera encara de Fits i d’Álex Yepes, que segueixen un pla de preparació específic al marge del grup i començaran a competir més endavant, el brasiler Matheus sí que s’ha sumat a Martel i Feixas i ha jugat ja els dos amistosos d’aquest cap de setmana passat a Martorell (1-1) i a Santa Margarida de Montbui (0-7).

A Martorell, amb el filial

El partit de dissabte a Martorell va comptar amb la base dels jugadors del filial i la participació de Matheus i Martel. Els dos van rendir a un bon nivell en un amistós molt competit que el filial va acabar empatant amb un gol de Sergi Viedma en el tram final (1-1).

Festa grossa a Santa Margarida de Montbui

Diumenge el Barça va participar de l’acte de commemoració del 25è aniversari del Santa Margarida de Montbui amb un equip integrat per jugadors del juvenil i els reforços de Matheus, Martel i Feixas. Els de Tino Pérez es van imposar per 0-7 en un partit en el que el menys important era el resultat. Al final, fotografia de família i un record per a tota la vida per al club local.

grup_montbui

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut