Sergi Barjuan encapçala l'equip de l'Agrupació a Les Franqueses

Sergi Barjuan encapçala l'equip de l'Agrupació a Les Franqueses

Gran paper de l'AJ FCB Masculí davant el CF Les Franqueses de Segona Catalana (2-1)

Sergi Barjuan va liderar l'equip de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona que aquest diumenge 15 de setembre va jugar a Les Franqueses del Vallès, una matinal esportiva que va enfrontar l'equip d'exjugadors blaugrana amb el jove equip local, que juga a Segona Catalana. Barjuan, el noi de les Franqueses, va ser el protagonista del dia juntament amb altres noms blaugrana com Eusebio Sacristán, Santi Ezquerro o Gerard López, en un partit emmarcat en el programa de Les Franqueses, Vila Europea de l'Esport 2024. El president de l'Agrupació, Juan Manuel Asensi, va presenciar el partit i va compartir panell d'autoritats amb l'alcalde, Juan Antonio Corchado, el regidor d'esports, Carlos Munzón, i el secretari general de l'Esport, Abel Garcia.

El combinat local va guanyar l'amistós per 2-1. L'1-0 va arribar a la primera part, quan els franquesins van aprofitar una sortida de pilota des de la porteria de l'Agrupació. L'equip blaugrana, que en aquesta comptava amb la col·laboració de d'Albert "Chapi" Ferrer com a míster, va tenir diferents oportunitats per empatar el partit però el marcador no es va moure fins a la represa. Al segon temps els locals van marcar de cap el segon. Finalment, Jofre Mateu va ser l'encarregat de transformar un penal a favor de l'Agrupació i situar el marcador en el 2-1 definitiu.

L'expedició de l'Agrupació de Jugadors va estar formada per Xavi Guzmán i Jesús Angoy a la porteria, Okunowo, Gimeno, A. Tomàs, Siscu Obón, Migue González, Eric Fernández, Sergi Barjuan, Sergi Martínez, Miguel Angel Lozano, Javi Delgado, Eusebio Sacristán, Fran Fuentes, Gerard López, Albert Puigdollers, Jofre Mateu, Juanjo Carricondo, Jonathan Soriano, Jordi Martínez, Santi Ezquerro i Jofre Mateu. Els entrenadors van ser Albert "Chapi" Ferrer i Jordi Gonzalvo, i Juan A. Orenes com a segon, Paco Gómez en funcions de delgat, Ignasi Grifé (metge), Ferran Parés (fisio) i Enric Castellà (resp. material). La representació es va completar amb el vicepresident esportiu, Rafael Zuviría.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut