Acord per a la renovació d’Aitana Bonmatí fins al 2028

Acord per a la renovació d’Aitana Bonmatí fins al 2028

El FC Barcelona i l’actual Pilota d’Or continuaran lligats fins al 30 de juny del 2028

La història continua. El FC Barcelona i Aitana Bonmatí han arribat a un acord per a la continuïtat de l’actual Pilota d’Or fins al 30 de juny del 2028, refermant d’aquesta manera l’aposta del Club pel futbol femení i per una jugadora que porta tota una vida al Club.

Han assistit a l'acte de signatura la pròpia jugadora, acompanyada de la seva família, així com el president Joan Laporta, el directiu responsable del Femení Xavier Puig i el director esportiu del Femeni Marc Vivés.

La renovació de la millor jugadora del món suposa mantenir l'aposta guanyadora pel conjunt femení. I és que Aitana no és una jugadora qualsevol. La '14' del Barça, que ha vist com la seva renovació es produïa a les 14.14 hores, és la vigent Pilota d'Or, Millor Jugadora d'Europa de la UEFA i Millor Esportista del Món als Laureus, entre d'altres guardons individuals.

És una peça clau del conjunt de Pere Romeu, havent marcat també a l'última final de Champions disputada a Bilbao. De fet, és la màxima golejadora de la història del Club a la màxima competició europea, empatada amb Alexia Putellas (22 gols cadascuna).

Aitana Bonmatí ha disputat 275 partits amb el Barça, havent marcat 96 gols oficials. Arribarà, per tant, ben aviat als 100. De moment, es reparteixen així: 60 a la Lliga, 22 a la Champions, 8 a la Copa de la Reina, 3 a la Supercopa d'Espanya i 3 més a la Copa Catalunya.

En total, ha guanyat 23 títols amb el femení blaugrana i està ubicada en la vuitena posició de jugadores amb més trofeus, un rànquing en el qual encara té molt recorregut per seguir pujant posicions. Amb Aitana fins al 2028, el Barça s'assegura una joia de present i futur.

Cal recordar, a més, que també és una peça fonamental a la selecció espanyola, amb qui va guanyar l'últim Mundial, en què ella va ser designada l'MVP de la competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut