Tornen els desplaçaments de la Champions League

Tornen els desplaçaments de la Champions League

Un centenar de penyistes acompanyaran l’equip a Mònaco. El proper desplaçament europeu és a Belgrad i es poden sol·licitar les entrades per a l’Estrella Roja fins al 29 de setembre.

El dijous 19 de setembre arrenca la competició europea per al FC Barcelona que s’estrena davant del Mònaco en el nou format de competició de la Champions League. Fins al petit estat europeu es desplaçaran un centenar de penyistes provinents de tota Europa i de la resta del món. A més dels i de les penyistes catalans, destaca la presència de penyistes francesos i italians, a més dels incondicionals penyistes polonesos que no fallen mai als desplaçaments europeus.

Entrades per a l’Estrella Roja, fins el 29 de setembre

El proper desplaçament europeu serà el que es jugarà a Belgrad el 6 de novembre contra l’Estrella Roja. Tots aquells penyistes que vulguin acompanyar l’equip a la capital de Sèrbia podran sol·licitar les seves entrades fins al 29 de setembre des del seu perfil personal. Us recordem que només els penyistes correctament identificats al registre del FC Barcelona poden sol·licitar entrades per assistir als desplaçaments del primer equip de futbol.

Podeu consultar el manual per fer les sol·licituds d’entrades en aquest enllaç:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut