AS Monaco - FC Barcelona: Comença la Champions

AS Monaco - FC Barcelona: Comença la Champions

Els blaugranes debuten en competició europea contra el conjunt monagesc a l'Estadi Lluís II

Envoltat per França i a la vora del mar Mediterrani, Mònaco és la ciutat del luxe, els iots, la Fórmula 1, i aquest dijous, també del futbol. El principat gaudirà del millor espectacle europeu en acollir la primera jornada de la nova Champions League 2024/25. De fet, no hi ha millor manera d'estrenar-se que contra un rival com el FC Barcelona.

Els culers donaran el tret de sortida en la competició europea contra l'AS Mònaco en l'Estadi Lluís II (21.00 hores) en un duel exigent que promet emocions fortes. Els de Hansi buscaran la victòria per iniciar de la millor manera possible la nova fase de la Lliga i començar el camí cap a Múnic aconseguint els tres punts lluny de casa.

En dinàmica ascendent

Els blaugranes arriben al primer repte europeu després de oferir una versió impecable en la Lliga. Després de 5 duels, el Barça capitaneja la taula de classificació amb els 15 punts possibles i amb 17 gols a favor, unes xifres que deixen entreveure el nivell amb el que han començat.

Aquesta bona ratxa, ara la volen extendre a la Champions, una competició que sempre fa especial il·lusió. Després d'aconseguir la classificació per a quarts de final de temporada passada, els culers volen tornar a viure moments màgics i superar les expectatives arribant lluny en la competició.

2172196395 (1)

El Mònaco amb ganes de repetir

Ara bé, per aconseguir-ho hauran de derrotar equips de nivell, començant pel combinat monegasc. L'equip entrenat per Adi Hütter ja va demostrar en el Trofeu Joan Gamper de que són capaços de derrotar a un equip com el Barça. Ara intentaran reproduir la gesta en partit oficial.

De fet, el combinat blanc-i-vermell es pràcticament un expert en derrotar equips de LaLiga en competició europea. L'equip monegasc ha guanyat 7 dels seus darrers nou partits a casa. L'única derrota en aquesta ratxa va ser 1-2 contra l'Atlètic la fase de grups de la Champions League 2018-2019.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut