Ansu Fati rep l'alta mèdica i forma part dels convocats pel Mònaco - Barça

Ansu Fati rep l'alta mèdica i forma part dels convocats pel Mònaco - Barça

El davanter, ja recuperat de la lesió que es va fer durant la pretemporada, podria tenir minuts amb el Barça 389 dies després

És setmana de Champions! La primera de la temporada 2024/25, i arriba amb un Barça enratxat, com a líder intractable de la Lliga espanyola i amb ganes de traslladar les grandíssimes sensacions i millors resultats a l'elit continental. La primera pedra en el camí és la visita a Mònaco, un equip que ja va demostrar els seus perills en el passat Gamper i que serà el primer rival culer en la nova Lliga de Campions.

Ansu Fati, novetat de la convocatòria

Per a superar-la, Hansi Flick haurà d'aconseguir que els seus repliquin, com a mínim, el nivell mostrat en les cinc primeres jornades de Lliga, i ho faran amb un retorn molt i molt esperat, el d'Ansu Fati. En les primeres setmanes de pretemporada, concretament el 24 de juliol, l'atacant va patir una lesió a la planta del peu dret, fet que li va impedir tenir minuts en cap dels partits amistosos.

389 dies després de l'última

En aquell moment, es va optar per seguir un tractament conservador, però ja ha tornat. Superada aquesta lesió, el 19 de setembre de 2024 pot ser el dia que el '10' blaugrana torni a jugar amb el Barça després de 389 dies sense fer-ho, atès que la temporada passada la va jugar com a cedit al Brighton. El curs passat, però, va tenir temps de disputar alguns minuts en el Vila-real 3-4 Barça de la tercera jornada, disputada el 27 d'agost del 2023, poc abans de formalitzar-se la seva cessió. Ara, un any després, pot tornar a tenir minuts com a culer, si Flick ho creu pertinent.

La convocatòria, al complet

De moment, el que ja és un fet és que Ansu Fati és un dels 23 convocats pel tècnic alemany, que ha confeccionat la següent llista: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Kounde, Eric, Astralaga, H. Fort. Gerard Martín, S. Domínguez, Cuenca, Guillermo i A. Fernández. En aquesta llista, a més del retorn d'Ansu Fati, també cal destacar la presència de Guillermo, que va ser inscrit ahir mateix a la Llista B de la competició.

Últim entrenament abans de viatjar a Mónaco

En el dia previ al partit, els culers s'han exercitat a l'Estadi Johan Cruyff, en l'última sessió d'entrenament abans de desplaçar-se cap a Mònaco, en una sessió on Gavi i Frenkie de Jong han fet part del treball en grup i on han participat Guillermo Fernández, Toni Fernández i Andrés Cuenca, del Barça Atlètic, que han acabat entrant a la llista.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut