Hansi Flick:

Hansi Flick: "Estem preparats i en la bona direcció"

El tècnic alemany ha valorat el rival i el paper dels joves en la seva primera compareixença en competició europea

El Barça està preparat per debutar a la Champions i Flick, també. El tècnic alemany ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel i ha explicat que "l'equip està preparat per mostrar una bona versió del joc i poder guanyar al Mònaco".

Amb ganes de "revenja"

El Mònaco va ser un dels equips que va aconseguir derrotar el Barça en la pretemporada. Ni més ni menys ho va fer en el trofeu Joan Gamper, i els culers no estan disposats a tornar a caure derrotats. Pel tècnic culer "durant aquest inici de temporada han demostrat quin tipus de joc pot arribar a fer l'equip" i que tot i que demà s'enfrontin a un gran rival, "aquest cop ho fan a la Champions i els jugadors estan preparats".

Per aconseguir el triomf, Hansi Flick confia en la filosofia culer i aquesta qui més la coneix són els joves. De fet, en la convocatòria del duel hi ha jugadors de 16 i 17 anys i malgrat l'edat, estant a l'altura: "Hem començat amb jugadors molt joves i, de mica en mica, anem augmentant el nivell. Ho estem fent bé amb pilota i sense". A més ha afegit que "La Masia és la identitat del Club, quan necessitem un jugador el podem trobar allà, perquè hi ha molta qualitat".

El retorn d'Ansu Fati i les lesions

L'alemany està content de recuperar a Ansu Fati, però, per altra banda, ha perdut a Fermín i Dani Olmo. Malgrat la situació, Flick ha explicat que "prefereixen anar a poc a poc amb els lesionats i esperar que estiguin al 100%".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut