Matias Pascual, el retorn més desitjat
Ofert per

Matias Pascual, el retorn més desitjat

El jugador argentí ha rebut l’alta mèdica i està disponible per disputar l’estrena oficial del primer equip al Palau Blaugrana

Matias Pascual torna a una convocatòria del primer equip i podrà tornar a disputar un partit d’hoquei patins al Palau Blaugrana, gairebé dos anys després de la lesió que va patir a la semifinal del Mundial 2022, celebrat a la localitat argentina de San Juan. El jugador argentí ha rebut l’alta mèdica després d’haver estat operat fa 5 mesos de les greus seqüeles de la fractura de tíbia i peroné de la cama dreta que l’ha mantingut allunyat de les pistes durant tot aquest llarg procés, que sempre ha comptat amb la supervisió dels Serveis Mèdics del Club. 

Una immensa notícia per la primera plantilla d’hoquei patins i sobretot per un Matias Pascual que s’ha mostrat immensament feliç per la notícia: “Amb moltes ganes de tornar a arrencar. Porto molt temps fora de les pistes. Des del primer dia, tenia ganes de saber quan podria tornar i malgrat els entrebancs que han sortit, he conservat aquestes ganes i, a dia d’avui, que ja estic entrenant amb els companys, ja estic més que feliç”. 

En una entrevista a Barça One, Matias Pascual ha volgut donar les gràcies a la seva família i a totes les persones que han participat de la seva recuperació: “La millor ajuda ha sigut la de la meva família, que hi ha sigut des de l’inici i hem seguit junts aquest procés. Òbviament, també gràcies al recolzament de la família del Barça que m’ha fet sentir fort i donar-me confiança per no perdre la fe i l’esperança de tornar a estar aquí una altra vegada”. 

El ‘4’ blaugrana ha demostrat una gran fortalesa mental: “En cap moment he pensat en la retirada. M’he vist limitat durant molt de temps, però sabia que això no em frenaria i que tard o d’hora ho superaria. És un tipus de lesió complicada, perquè genera incertesa, el tema de les fractures és tot un món que he anat coneixent i és més complex del que la gent es pensa. Així es va veure després d’un any quan vam haver de tornar a operar i per mi va ser com tornar a començar de nou. Va ser un xoc dur mentalment, però totes aquestes limitacions no m’han fet pensar massa, sinó mirar endavant”. 

Per l’argentí, l’objectiu del retorn ha estat clau: “Els meus objectius eren, primer de tot, tornar a estar convocat de nou i, ara ja amb l’alta mèdica, m’he de preparar per agafar el ritme i poder donar el meu 100%, poder ajudar al Barça i als companys per seguir guanyant títols i ser el millor equip com ho ha sigut sempre”.

"És la nostra feina, però ho gaudim i ho estimem i el meu desig és estar dins la pista i veure la meva família observant-me des de la grada i poder dedicar-los un gol"

Matias Pascual

I amb tot aquest temps de sentiments a flor de pell i moltes emocions, un desig: “Estar al Palau, estar dins la pista, poder jugar, poder fer el que ens agrada. És la nostra feina, però ho gaudim i ho estimem i el meu desig és estar dins la pista i veure la meva família observant-me des de la grada i poder dedicar-los un gol”.

 

 

El malson de Matias Pascual ja s’ha acabat. Un dels capitans blaugranes afronta el partit de la tercera jornada de la Frit Ravich Lliga Catalana com si fos el primer dia i aquesta felicitat és compartida també per l’entrenador blaugrana David Cáceres, que ho descriu de la següent manera: “Molt content, sobretot per ell. Per un esportista estar tant de temps lesionat és molt dur. Ell va tenir la mala sort d’haver-se d’operar dues vegades i aquests dies que ja ha pogut entrenar amb normalitat i que demà pugui jugar, és una gran noticia”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut