Debut en Champions per a Gerard Martín i S. Domínguez

Debut en Champions per a Gerard Martín i S. Domínguez

Els dos joves defenses han fet la seva estrena al camp del Mònaco en la primera jornada de la competició 2024/25

Nit especial per a Sergi Domínguez i Gerard Martín tot i la derrota en l’estrena de la Champions (2-1). El 36 i el 35 del FC Barcelona han firmat una nova presència destacada amb el primer equip. Sota les ordres de Hansi Flick, els defenses ha sumat un nou capítol amb la samarreta culer: debutar a la Lliga de Campions. 

L’Estadi Lluís II de Mònaco ha viscut el debut de Sergi Domínguez i Gerard Martín en la competició de les estrelles. Uns futbolistes que la darrera temporada estaven disputant partits de Primera Federació. Ambdós han entrat en el terreny de joc en el minut 80, quan els culers ja anaven perdent per 2-1. 

Després de debutar en Lliga, el central i el lateral han sumat una nova etapa en la seva primera temporada amb la primera plantilla culer. El 36 es va estrenar més tard en la competició domèstica que el 35. Perquè Sergi Domínguez ho va fer a Montjuïc davant el Valladolid el passat 31 d’agost i Gerard Martín el passat 17 d’agost a Mestalla contra el València. 

El lateral esquerre ha acumulat el seu partit número cinc amb el FC Barcelona. De moment, un de Champions League i quatre de Lliga. Per la seva banda, el central format a La Masia té en el seu llistat un matx de competició d’estrelles i un altre lliguer. Els joves també tenen continuïtat a la Champions per a Hansi Flick. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut