La convocatòria per al duel contra el Vila-real

La convocatòria per al duel contra el Vila-real

Hansi Flick ha donat a conèixer la llista de jugadors citats pel partit de la sisena jornada a la Ceràmica

Refer-se de la derrota europea i continuar amb la ratxa de victòries a la Lliga. Aquest és l'objectiu del FC Barcelona en aquesta sisena jornada de Lliga. Aquest mateix diumenge, l'expedició blaugrana viatja fins a Castellò per enfrontar-se al Vila-real a les 18.30 hores. Els de Hansi Flick intentaran aconseguir el triomf que els permeti continuar liderant la taula de classificació i sumar els 18 punts de 18.

Per aconseguir-ho, el tècnic alemany no podrà comptar amb Ferran Torres que en el darrer partit contra el Girona va veure la vermella directa. L'absència del valencià se suma a les baixes ja acumulades i obliga el míster a citar jugadors del Barça Atlètic. La llista completa la conformen els següents 22 jugadors: Ter Stegen, Cubarsí, Balde, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Iñaki Peña, Pablo Torre, M. Casadó, Pau Víctor, Lamine Yamal, Kounde, Eric, Astralaga, H. Fort, Gerard Martín, S. Domínguez, Cuenca, Guillermo i A. Fernández.

Cap a Castelló

El combinat culer ha iniciat el rumb cap a la Comunitat Valenciana aquest mateix diumenge al matí. L'última sessió d'entrenament ja es va realitzar el dissabte al matí, unes hores abans de la compareixença del Flick en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut