Un punt d’or a Sevilla per començar

El Barça Atlètic arrenca un empat a la pista del Betis en el debut a la lliga amb doblet de Pol Cano i gols d’Adrià i Nico (4-4)

Més que un partit, una muntanya russa. Així ha sigut el debut del filial a Segona en un partidàs contra el Betis amb alternatives al marcador i emoció fins al darrer instant.

A la primera part el Betis s’ha avançat al marcador fins en dues ocasions, però ha aparegut Pol Cano per empatar les dues vegades i el partit ha arribat al descans amb empat (2-2).

El porter Pau López, MVP

A la segona part el Barça Atlètic s’ha posat per davant amb dos gols d’avantatge (2-4), gràcies a les dianes d’Adrià i Nico, però el Betis ha empatat en els darrers instants i fins i tot hauria pogut guanyar de no ser per un inspiradíssim Pau López que ha salvat l’equip en inferioritat.

Dissabte que ve a les 17h, debut a casa amb un gran derbi contra el Sala 5 Martorell.