Barça Atlètic - Zamora: Nova victòria al Johan Cruyff (1-0)

Un gol d'Ureña a la segona part permet al filial blaugrana sumar els tres punts per segon cop en aquest inici de temporada

Després de la derrota de la setmana passada contra el Salamanca, el Barça Atlètic ha tornat al camí del triomf. Ho ha fet contra el Zamora, a l'estadi Johan Cruyff, en un partit que ha acabat decidint un gol d'Ureña a la segona meitat.

Tres punts, doncs, que han arribat després d'una primera part amb domini blaugrana tant en joc com en ocasions. Tot i que el partit ha marxat cap als vestidors sense gols (0-0), finalment ha estat Ureña qui ha pogut trencar aquest equilibri. Ho ha fet quan Darvich ha tret ràpid una falta i quan Rubén López ha entrat dins l'àrea per assistir al propi Ureña, que ha definit amb sang freda (1-0, min 62).

Unai també podria haver ampliar distàncies minuts després (min 73), però el seu xut s'ha topat amb el travesser. No ha fet falta lamentar-ho, perquè el resultat no s'ha mogut. D'aquesta manera, el Barça Atlètic suma la segona victòria de la temporada, totes dues a casa, i suma 7 punts. El proper repte, guanyar el Tarazona a domicili el proper divendres 27 de setembre (20.30 hores).

LA FITXA

BARÇA ATLÈTIC, 1

ZAMORA, 0

Barça Atlètic: Astralaga, Xavi Espart, Olmedo, Álvaro Cortés, Landry Farré, Rubén López, Pau Prim, Unai Hernández, Noah Darvich (Pedro Fernández, min 71), Barberá (Trilli, min 81), Ureña (Cédric, min 71).

Zamora: Sobrón, Campadabal, Bolo, José Carlos, Nieto, Preigo (Camacho, min 64), Carlos Ramos, Gorjón, Macho, Tresaco (Luis Rivas, min 55), Kike Márquez.

Gols: 1-0, Ureña (min 62).

Àrbitre: Jerónimo Montes García-Navas. Groga als locals Ureña i Alexis Olmedo i als visitants Bolo i Campabadal.