Bidasoa – Barça: Victòria treballada (30-36)

Els blaugranes sumen el segon triomf en dues jornades després de derrotar al combinat basc en un partit exigent

Segona victòria a la Lliga. El FC Barcelona s'ha imposat al Bidasoa Irún (30-36) en un duel molt treballat dels de Carlos Ortega. Els precedents ja deixaven clar que el de la jornada 2 seria un enfrontament intens. I és que l'any passat els culers van empatar a la pista del combinat basc. Aquesta temporada, però han sortit victoriosos i acumulen el 2 de 2 a la competició domèstica.

Mantenen el control

Amb un pavelló ple i les ganes de derrotar al combinat blaugrana, el Bidasoa ha sortit amb el peu a l'accelerador. Els primers compassos han estat molt intensos i, tot i això, els blaugranes han mantingut el control i la calma sobre la pista (5-8, min. 10).

Els locals s'han mantingut enganxat en els marcadors tota la primera part, però sense arribar a sobrepassar el comptador culer. Això ha donat ales als de Carlos Ortega que tot i tenir algun moment amb dubtes, al final de la primera meitat han tornat a reconnectar per posar el 15-18.

Triomf culer

Richardson i Petar Cikusa han estat els que han capitanejat el joc blaugrana per acabar emportant-se el duel. Tot i que el combinat barceloní no acabava de trencar l'enfrontament, l'avantatge ha estat suficient per sumar els punts.

De fet, la caiguda del ritme de joc ha beneficiat als blaugranes que al tram final han pogut tancar el marcador amb una distància de sis gols (30-36).

LA FITXA

BIDASOA, 30
BARÇA, 36

Bidasoa: Maciel, Furundarena, E. Salinas, Nieto, Cavero, R. Salinas, Zabala - set inicial - Jevtic, Gey-Emparan, Furundarena, Mujica, Iribar, García, Skrzyniarz,  Boskos

Barça: Nielsen, Janc, Richarsdon, Petrus, Carlsbogard, Frade, Ariño - set inicial - P. de Vargas, Rodriguez, Ortega, Gómez, N'Guessan, Blas, Bazan.

Parcials: 3-5, 5-8, 7-10, 10-14, 14-15, 15-18, 18-20, 21-24, 23-28, 26-30, 28-32, 30-36

Àrbitres: Alberto García Rodríguez - José Manuel Iniesta Castillo