Aitana:

Aitana: "Somio amb seguir fent història en aquest Club"

La millor futbolista del planeta, blaugrana fins al 2028, explica a Barça One les seves sensacions i objectius de futur, després de seguir a casa

Aitana Bonmatí és el Barça, i el Barça és Aitana Bonmatí. La migcampista de Sant Pere de Ribes ha crescut de blaugrana, fins a convertir-se en la millor futbolista del planeta. I el seu camí està lluny d'acabar, després de la seva renovació fins al 2028. Un acord que va celebrar de la millor manera, marcant el gol de la victòria de les blaugrana en la complicada visita a Sevilla.

Una setmana més que especial, amb una renovació molt desitjada per totes les parts que Aitana defineix com "molt especial". Així ho ha fet en una entrevista exclusiva amb Barça One, on ha expressat que porta "el Barça amb un sentiment molt profund a dins", i que "era molt important seguir aquí". En aquest sentit, ha agraït al Club perquè "hem pogut arribar a un acord. Hi hem treballat fortament les dues parts i hem sigut molt respectuosos els uns amb els altres".

En aquesta entrevista, també reflexiona al voltant d'una gran influència al llarg de la seva carrera, la figura de Johan Cruyff: "No el vaig poder conèixer en persona, però sé la importància que té en el món del futbol, i al Barça. Va canviar les regles del joc, tant al camp com a fora, i com a entrenador va implementar un model que avui fa servir totes les categories del Barça. Tinc la sort de ser ambaixadora de la seva Fundació."

Després d'haver-ho guanyat absolutament tot amb el Barça i amb la selecció espanyola, Aitana segueix amb fam de més, i és que "aquesta exigència i competitivitat, aquesta mentalitat guanyadora" és el que la fa "llevar-se cada dia i voler més. El dia que ho deixi de tenir, deixaré de ser la jugadora que soc", explica. I, és indubtable que la transcendència d'Aitana Bonmatí va molt més enllà de la gespa: "Tinc una responsabilitat molt gran, la meva veu pot arribar a molta gent i òbviament, quan puc ajudar en algunes causes com els refugiats, a grups desfavorits, per la llengua o per la dona, ho faig." Un valor que multiplica encara més el fet de tenir a la millor futbolista del planeta, que dona exemple i ho seguirà fent, fins al 2028, com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut