FC Barcelona – Getafe: Volen la setena

FC Barcelona – Getafe: Volen la setena

Després del revés de la lesió de Ter Stegen els blaugranes volen continuar amb la ratxa victoriosa a la Lliga

El Barça de Hansi Flick va sense fre a la Lliga. Aquest dimecres, els blaugranes volen mantenir l'accelerador premut amb una victòria a casa contra el Getafe. El conjunt madrileny visita l'Estadi Olímpic en el partit corresponent a la setena jornada.

El combinat barceloní s'està marcant una arrencada impecable, i no només pel ple de victòries (6 en 6 jornades) sinó que també estan registrant unes xifres impecables. 22 gols a favor, només 5 en contra, Raphinha i Lewy capitanejant la taula del pitxitxi, Lamine Yamal sent el màxim assistent... En resum, un escàndol.

Les lesions, la notícia amarga

Ara bé, sembla que els culers mai puguin ser 100% feliços. Aquest inici incontestable ha quedat tacat per les lesions de peces clau de l'equip. L'última, la de Ter Stegen. L'alemany, en el passat duel contra el Vila-real, va trencar-se el tendó rotulià del genoll dret i posteriorment va passar per quiròfan.

Tot i que el tècnic blaugrana recupera Ferran, la sensible baixa del capità s'afegeix a les de Dani Olmo, Fermín, Gavi, Frenkie de Jong, Ronald Araujo, Christensen i Bernal.

Els precedents: pocs gols

Els Barça - Getafe acostumen a ser duels molt ajustat amb poques dianes. Encara que l'últim duel que es va disputar entre ambdós equips va acabar 4-0, si mirem enrere, els 4 anteriors només van acumular un gol culer. El resum: tres empats a zero i una victòria per la mínima culer.

Costa de creure que amb la dinàmica que porta el Barça, en el partit d'aquest dimecres no veiem cap gol, però tot és possible. De fet, el Getafe ve d'una mala ratxa en aquesta arrencada de Lliga encara no coneix la victòria sumant 43 empats i dues derrotes.

Això pot ser una arma de doble fil, ja que els madrilenys tindran ganes d'estrenar-se a Barcelona contra un equip com el Barça. Per aconseguir-ho els de Bordalàs han recuperat a la seva estrella de la línia ofensiva: Borja Mayoral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut