Viatja amb el Barça de bàsquet als partits d’Eurolliga

Viatja amb el Barça de bàsquet als partits d’Eurolliga

Els aficionats blaugranes ja poden inscriure’s per viatjar a Lituània i donar suport a l’equip en la primera jornada a la pista del Zalgiris

El Barça de bàsquet està a punt per afrontar l’inici de les competicions regulars. El Palau Blaugrana acollirà la primera jornada de Lliga Endesa aquest diumenge 29 de setembre (12.30 hores) amb el duel contra el Covirán Granada. La setmana següent, començarà l’Eurolliga amb el primer partit a domicili, visitant la pista del Zalgiris lituà el dijous 3 d’octubre (19.00 hora de Barcelona). I el Club ofereix als aficionats la possibilitat de viatjar amb l’equip fins a Kaunas i donar suport als jugadors entrenats per Joan Peñarroya.

FC Barcelona Desplaçaments organitza un viatge exclusiu que inclou el vol xàrter de l’equip, amb sortida el dia abans del partit (dimecres 2), una nit en un hotel de quatre estrelles i la tornada un cop hagi acabat el partit. També s’inclou l’entrada del partit, els trasllats de l’aeroport a l’hotel i al pavelló i assegurança de viatge. Els preus per aquest primer viatge oscil·len entre els 385 euros (socis) i els 455 euros (públic general). Les places son limitades i la data límit per inscriure’s al lloc web de FC Barcelona Desplaçaments és aquest divendres 27 de setembre.

Els següents viatges amb aficionats

Més enllà del desplaçament fins a Lituània, està previst que s’obri la possibilitat de viatjar amb l’equip en els partits a Belgrad davant l’Estrella Roja (18 d’octubre) i el Partizan (13 de novembre), a Bolonya (20 de desembre), a Mònaco (9 de gener) i a Istanbul (2 d’abril) en el duel contra el Fenerbahce.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut