"MOLTA FORÇA CAPITÀ", la samarreta de suport a Ter Stegen

Els blaugranes han saltat a la gespa de l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb un missatge d’ànim cap al porter en una prèvia especial del Barça-Getafe

Davant un cop dur, tot ànim és benvingut. “MOLTA FORÇA CAPITÀ”. En alemany, “BLEIB STARK KAPITÄN”. Aquests són els missatges que han lluït els culers abans del FC Barcelona - Getafe de la jornada 7 de Lliga per donar suport a Ter Stegen. 

Paraules estampades en una samarreta per encoratjar el porter del FC Barcelona acompanyades d’una sentida ovació del públic present a Montjuïc. Tot per la malaurada lesió al tendó rotulià del genoll dret que el primer capità blaugrana va sofrir en la victòria barcelonista al camp del Vila-real. Cal recordar que el passat 24 de setembre, Ter Stegen ja va ser operat de manera satisfactòria

Així doncs, una nova mostra de suport cap al porter alemany. Perquè les xarxes socials es van inundar de missatges de força. Més enllà dels seus companys de vestidor, el de Mönchengladbach ha rebut mostres d’ànim de clubs com l’Athletic Club o la Reial Societat o futbolistes com Sergi Roberto o Thibaut Courtois. 

Raphinha ofereix l’MVP

Un dels altres noms propis d’aquestes primeres jornades de Lliga és el de Raphinha. Capità aquesta temporada 2024/25, ha iniciat el curs amb unes magnífiques actuacions. Reforçades amb els seus números anotadors; n’acumula cinc i ocupa la segona posició en la cursa pel Pitxitxi per darrere de Robert Lewandowski. 

D’aquesta manera, l’afició de l’Estadi Olímpic Lluís Companys no s’ha cansat d’aplaudir el brasiler. Menys quan abans d’aquest Barça - Getafe ha ensenyat l’MVP que li va donar la Lliga per ser el jugador més destacat de l’agost. Està amb la fletxa cap amunt. 

_GP19401

Cal recordar que aquests primers trofeus que ha entregat la Lliga han tingut força protagonisme culer. Perquè Hansi Flick va ser escollit elegit el millor entrenador i Lamine Yamal va rebre el premi a millor jugador sub-23. 

Un servei d’honor especial

Per uns moments, els jugadors del FC Barcelona han passat el testimoni a dos regatistes, Peter Burling i Silvia Mas. Dues figures destacades que competeixen en la 37a edició de l’America’s Cup que s’està disputant en les aigües de Barcelona. La unió simbòlica entre aquests dos noms emblemàtics del món de l’esport, FC Barcelona i Copa Amèrica, i que comparteixen valors com l’excel·lència i l’esforç per inspirar noves generacions ha quedat palesa amb aquesta sacada d’honor i amb la samarreta blaugrana que han portat aquests dos regatistes. 

mini__GP19296

Tot plegat ha fet que la prèvia del Barça - Getafe navegués en una direcció especial. També perquè el matx ha quedat emmarcat en la Setmana Internacional de les Persones amb sordesa. És per això que el Cant del Barça s’ha interpretat en llengua de signes. Tots units fem força. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut