FC Barcelona - Getafe: Imparables (1-0)

FC Barcelona - Getafe: Imparables (1-0)

El Pitxitxi Robert Lewandowski ha permès als blaugranes sumar el setè triomf seguit en Lliga

Set de set. Sensacional. El Barça de Hansi Flick ha firmat un fulgurant inici de Lliga. Perquè, de moment, compta tots els partits per victòria. La darrera aquesta nit a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, que ha viscut una prèvia especial, contra el Getafe. L'únic gol del Pitxitxi Robert Lewandowski ha donat els tres punts en un partit monopolitzat pel color blaugrana, però que ha tingut un petit ensurt en l'ocàs. 

Unint esforços defensius. Així ha començat el matx el bloc format per Iñaki Peña, Kounde, Cubarsí, I. Martinez, Balde, Eric, M. Casadó, Pablo Torre, Lamine Yamal, Raphinha i Lewandowski. Actitud que es vaticinava oposada abans de l'inici del matx per les dinàmiques d'ambdós elencs. Quan els madrilenys han trobat les esquerdes en la rereguarda, la concentració del 13 ha estat cabdal per evitar el gol.

Nom: Lewandowski. Professió: Golejador

Buscant el segell propi, els de Hansi Flick només han pogut deixar pinzellades. Fins al minut 19. L'omnipresència de Kounde ha servit en safata el gol del Pitxitxi. Jugada pel lateral del francès que ha desembocat en l'errada de Soria, aprofitada per Robert Lewandowski. El polonès ha perllongat la seva quotidianitat d'anotar amb l'1-0. Una diana amb un registre adherent. Ha estat el gol 6500 a la Lliga del FC Barcelona

El mostreig atacant d'aquest Barça el completen Raphinha i Lamine Yamal, que en aquest duel no han estat menys. Perquè, juntament amb el 9, han coquetejat amb el segon de la nit. Si la tripleta ofensiva ha copsat focus és perquè el bloc ha exhibit intensitat i pressió en cada racó. Dos conceptes inherents d'aquest equip, que ha posat el rumb cap al triomf. Cada peça de la coralitat ha sobresortit. No caldria passar per alt el treball de Casadó i Eric al mig del camp, la solidesa de Cubarsí i Iñigo al centre de la defensa, la qualitat en la passada de Pablo Torre o la profunditat de Balde. 

A prop del segon

Amb aquests ingredients no hi ha hagut espai per al Getafe. Tampoc en la segona part, on el FC Barcelona ha continuat i continuat treballant amb pilota i sense per amagar el conjunt de José Bordalás. Incapaç de respondre el domini blaugrana. Enaltit amb les trapelleries del 19. Tossut en fer la seva típica jugada de regats i regats i xut amb l'esquerra. Aquesta vegada, però, el 13 visitant ha estat encertat per negar l'alegria dels 44.407 espectadors i espectadores presents a Montjuïc. 

De nou, Raphinha i Lamine Yamal s'han encerregat d'animar el partit amb els seus xuts. El brasiler ha llançat una acurada falta que s'ha topat amb la mà de David Soria i, posteriorment, ha dibuixat un cop de cap desviat. El de La Masia ha connectat un llançament ple de potència que ha marxat fregant el travesser. Sumant mèrits per celebrar el segon, el matx ha avançat. Només interromput per les faltes contrincants. 

Res ha impedit el setè triomf consecutiu en Lliga. Tampoc les esporàdiques escomeses del Getafe en els darrers instants; en l'interior de l'àrea, la solitària bota de Borja Mayoral ha vist passar la pilota per davant seu per mil·límetres. Ja són 21 punts al capdavant de la classificació lliguera. El ritme frenètic de partits no s'atura. Aquest dissabte 28 de setembre, el Barça es desplaça cap a Pamplona per afrontar un nou compromís lliguer. Que el triomf número set agafi la dimensió del vuit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut