Adequació del contracte de Marc Bernal

Adequació del contracte de Marc Bernal

El migcampista de La Masia passa a tenir una clàusula de 500 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Marc Bernal han arribat a un acord per a l’adequació del seu contracte, que el vincula al Club fins al 30 de juny del 2026 quan finalitza la seva etapa com a juvenil, amb tres anys més opcionals. La seva clàusula queda fixada en 500 milions d’euros.

Una nova peça de La Masia al primer equip

Marc Bernal era, fins a la seva lesió, la gran sensació de l’inici de la temporada. Ja el curs passat, en edat de juvenil de primer any, venia de ser una peça clau amb el Barça Atlètic de Rafa Màrquez, i després d’una gran pretemporada, va convèncer Hansi Flick de que mereixia una oportunitat amb el primer equip.

Aquesta va arribar el 17 d’agost a l’Estadi de Mestalla, en l’estrena a la Lliga contra el València. El de Berga va completar un molt bon partit, i va repetir també a l’Estadi Olímpic contra l’Athletic Club, i també a Vallecas, fins que en els darrers minuts va patir la malaurada lesió. Però això no ha frenat el compromís del FC Barcelona perquè el migcampista de Berga sigui una clara aposta per al futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut