Últim test abans de la Supercopa

Últim test abans de la Supercopa

(Divendres 27, 19.30 hores) Els blaugranes reben la visita del Lleidanet HC Alpicat al Palau en un duel de preparació a porta tancada

L’equip de David Cáceres afronta l’últim partit amistós de la pretemporada. Els blaugranes reben aquest divendres (19.30 hores) la visita del Lleidanet Alpicat en l’últim test abans de la Supercopa del proper cap de setmana. El conjunt blaugrana afronta el duel amb la novetat de Sergi Aragonès, que tenia permís del Club per descansar durant aquesta setmana post mundial, però ha decidit avançar el seu retorn.  

Els blaugranes van disputar la setmana passada l’últim partit de la fase de grups de la Frit Ravich Catalana contra el Recam Làser CH Caldes (3 a 0). Un duel que va suposar el retorn de Matias Pascual amb els seus companys després de gairebé 2 anys lesionat, i que també va servir per viure l’estrena del tècnic David Cáceres, i de Ferran Font, a més del retorn de Pablo Álvarez davant de l’afició blaugrana. 

El Lleidanet Alpicat entrenat per Jordi Exposito ‘Sito’, recent ascendit aquesta temporada a l’OK Lliga, disputarà per primera vegada a la seva història la màxima competició estatal i compta a les seves files amb el blaugrana Jan Munné, cedit al conjunt lleidatà. 

 

 

Els blaugranes comptaran amb la presència, com ha sigut habitual al llarg de tota la pretemporada, dels joves del filial que reforçaran el conjunt de David Cáceres. El tècnic barceloní creu que “l’Alpicat vindrà molt motivat pel fet de jugar al Palau i haurem d’estar seriosos. Crec que serà un partit divertit, perquè els dos equips busquem porteria rival”. Sobre l’equip, Cáceres s’ha mostrat satisfet de recuperar a Sergi Aragonès i espera “consolidar les coses que estem fent bé, com treure la bola ràpida o ser verticals”, entre d’altres aspectes del joc, perquè "la setmana que ve ja arriba la Supercopa".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut