Gaudeix l'Opening Game del Barça Bàsquet

Gaudeix l'Opening Game del Barça Bàsquet

Aquest diumenge, els de Joan Peñarroya s’estrenen a la Lliga Endesa contra el Coviran Granada, en una jornada amb moltes activitats per a l’afició

El Barça de bàsquet obre la temporada de la Lliga Endesa davant del Coviran Granada aquest diumenge, a les 12.30 hores, al Palau Blaugrana. I el Club ha volgut inaugurar la temporada basquetbolista d’una manera diferent. Per tal d’animar els seguidors blaugranes a venir al Palau i recolzar l’equip, el conegut grup 31FAM farà una actuació des de les 11:10 fins a les 11:30h a les immediacions del Boulevard (entre la Fleca i Barça Cafè). Durant el xou, de 20 minuts, sonaran els seus temes més coneguts. A l'escenari estaran els 6 artistes de 31 FAM més 4 ballarines amb tota l'escenografia que els caracteritza. Posteriorment, seran els convidats especials del partit inaugural de la temporada. 

A més, durant aquest Barça – Coviran Granada, tots els presents podran gaudir de moments molt especials al Palau. Des de la presentació dels jugadors, a jocs a través del viodemarcador, Fan Cams, l’animació de l’equip de ball i moltes més sorpreses. 

No s’acabarà aquí la jornada perquè, un cop acabi el partit, des de les 14.30 hores fins a les 15.15 hores, els aficionats podran conèixer les noves incorporacions de l’equip blaugrana. Kevin Punter, Juan Núñez, Justin Anderson, Chimezie Metu i Youssoupha Fall signaran autògrafs a la planta -1 de la Barça Megastore de l’Spotify Camp Nou. La botiga també estarà disponible durant tot aquell matí per comprar el New Kit de bàsquet o qualsevol altre objecte per ser signat pels protagonistes culers. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut