Hansi Flick:

Hansi Flick: "Ens hem preparat per guanyar"

El tècnic del FC Barcelona ha restat importància a assolir el rècord de vuit victòries i ha parlat de possibles rotacions a El Sadar

Mentalitat guanyadora. Amb aquesta actitud s'ha presentat Hansi Flick en la roda de premsa prèvia a la jornada 8 entre Osasuna i FC Barcelona. "Ens hem preparat per guanyar", ha remarcat el tècnic blaugrana en un matx on pot firmar una arrancada de rècord en Lliga. 

Possibles rotacions

"No ens centrem en el rècord que podem batre. Ens hem preparat per guanyar en un camp difícil, on Osasuna ha sumat 10 punts de 12 possibles i on el públic anima molt", ha radiografiat sobre l'escenari del matx, El Sadar. D'aquesta manera, per arribar a un nou triomf es necessita tot el conjunt: "Hi haurà rotacions". Però l'alemany està content amb totes les peces: "Tots els jugadors estan ben preparats. Treballen amb molta passió. Tot el cos tècnic està content amb ells. És bo ser entrenador del FC Barcelona". 

Encantat amb l'actitud de Kounde

Més enllà del conjunt, la roda de premsa també ha virat cap a noms propis. "Estem a prop de recuperar a Frenkie de Jong. M'agrada veure'l entrenar i ens pot aportar molt", ha exterioritzat sobre el 21 culer. Els mèrits de Flick també s'han dirigit a una peça cabdal en les seves alineacions, Kounde: "Mai havia tingut un jugador com ell. Després de cada partit vol entrenar. Es cuida molt i la seva actitud no és normal, però m'agrada". 

"Tot el personal tècnic que tenim és fantàstic. Creem un ambient perquè els jugadors puguin créixer i se sentin a gust", ha declarat. Tot abans d'un Osasuna - Barça transcendental per mantenir la imbatibilitat culer en aquesta Lliga 2024/25. "Estem preparats", ha exterioritzat Hansi Flick. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut