Barça - Lleidanet HC Alpicat: Última prova superada (7-3)

Els blaugrana guanyen l'últim amistós de pretemporada abans de la disputa de la Supercopa contra el Liceo de la setmana vinent

El Barça tanca la pretemporada amb victòria, gols i bones sensacions (7-3). En el duel que s'ha disputat a porta tancada al Palau, el Lleidanet HC Alpicat ha aconseguit avançar-se amb un gol de l'exblaugrana Uri Llenas (0-1, min. 7), però els blaugrana han començat a carburar per a remuntar el duel i acabar de la millor manera els amistosos.

Cinc gols a la primera

Matías Pascual ha empatat (1-1, min. 12) recollint una bola morta, però els lleidatans han recuperat l'avantatge mitjançant Pol Besolí (1-2, min. 17), tot i els constants atacs culer, amb un pal inclòs de Gangonells, però l'empat no s'ha fet esperar, gràcies a un potent xut de Sergi Llorca (2-2, min. 18). Pablo Álvarez seguia buscant de forma incessant un gol que ha arribat en l'últim minut del primer temps, rematant una assistència d'Eloi Cervera (3-2, min. 24), i enviant així el partit al descans.

Victòria amb dos hat-tricks

I, en la segona, el Barça ha posat la directa. La classe de Sergi Llorca (4-2, min. 27) i la voracitat de Pablo Álvarez (5-2, min. 28), han obert cami, però un cedit blaugrana com Jan Munné ha anotat pel bàndol visitant (5-3, min. 38), tot i que no seria l'última diana de la nit. Faltava un hat-trick, el de Pablito Álvarez, aprofitant un regal de Sergi Aragonés (6-3, min. 44). Un hat-trick que ha acabat sent doble, perquè també ha tingut el seu Sergi Llorca (7-3, min. 49), en gairebé l'última acció d'un partit que ha servit per a tancar la pretemporada culer, abans de la Supercopa del dissabte dia 5 contra el Liceo.

Preparats per a la Supercopa

En el partit contra els gallecs ja hi seran els mundialistes, que es reincorporen dilluns, a excepció de Sergi Aragonès, que va voler avançar el seu retorn i avui ja ha disputat un bon grapat de minuts que li serveixen per a acoblar-se al seu nou entrenador i nous companys. Tot, per a poder guanyar el primer títol de la temporada.

Fitxa del partit

Barça: 7
Lleidanet HC Alpicat. 3

Barça: Sergi Fernández, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Sergi Llorca i Eloi Cervera - cinc inicial - Jan Curtiellas, Pablo Rodríguez, Joan Gangonells, Sergi Aragonés i Pau García.

Lleidanet HC Alpicat: Xavier Bosch, Jan Munné, Joan Ramon Serret, David Ballestero, Oriol Llenas - cinc inicial - Miquel Serret, Iago Vázquez, Pol Besolí, Marc Vázquez i Ricard Casals.

Gols: 0-1, Uri Llenas (min. 7); 1-1, Matías Pascual (min. 12); 1-2, Pol Besolí (min. 17); 2-2, Sergi Llorca (min. 18); 3-2, Pablo Álvarez (min. 24); 4-2, Sergi Llorca (min. 27); 5-2, Pablo Álvarez (min. 28); 5-3, Jan Munné (min. 38); 6-3, Pablo Álvarez (min. 44); 7-3, Sergi Llorca (min. 49).

Àrbitres: Aleix Gorina i Daniel Picó.