Tarazona - Barça Atlètic: Ja sumen a domicili (0-0)

Tarazona - Barça Atlètic: Ja sumen a domicili (0-0)

El filial blaugrana guanya el primer punt lluny del Johan en un partit molt igualat que a punt han estat de desnivellar en el temps afegit

El Barça Atlètic ja puntua lluny de casa. En el tercer desplaçament de la temporada, el filial culer ha empatat en la seva visita a Tarazona (0-0) en un partit molt disputat, però amb diverses ocasions de perill per als blaugrana, que han buscat els tres punts fins al final.

Una batalla plena de duels

El duel a terres aragoneses ha tornat a evidenciar tots els motius que fa que sigui tan complicat sumar punts i victòries fora de casa. El Tarazona ha plantejat un partit de molts duels, regalant bona part de la possessió al filial blaugrana i aprofitant per sortir al contraatac. Això, sumat a molta rotació, en part obligada, als esquemes d'Albert Sánchez, ha conduït el Barça Atlètic a un guió de partit molt complicat.

Així, en un primer temps amb moltes interrupcions, el joc no ha estat massa fluid, i les ocasions més clares han estat per als locals, obligant a alguna bona intervenció del porter Yaakobishvili, que ha debutat avui en partit oficial amb el filial, amb Astralaga convocat amb el primer equip i Kochen lesionat. En atac, tot i els molts arguments dels culers, amb els cosins Fernández, Unai Hernández, Barberà o Iván Cédric, el bagatge en els primers 45 minuts ha estat molt escàs.

Més ocasions a la segona part

En canvi, la segona meitat ha arrencat amb dues ocasions de molt perill. Unai Hernández s'ha inventat una grandíssima jugada en conducció, però Fuoli ha evitat el que hauria estat un golàs. Poc després, Iván Cédric ha rematat de cap desviat. També ho ha intentat Alexis Olmedo, i també de cap, mentre Unai buscava la manera d'agafar les regnes del mig del camp. 

I el partit s'ha animat, i molt, en els minuts finals. Un gol anul·lat al Tarazona, per un fora de joc clar, ha esperonat els blaugrana, que han cregut que podien treure més d'un empat. I ha faltat ben poc, ja que en el temps afegit, amb dos xuts de fora de l'àrea, s'ha rondat un gol que no ha pogut ser realitat. En tot cas, aquest renovadíssim filial ja sap el que és sumar fora de casa, amb aquest primer punt, abans de tornar a jugar fora de casa la setmana vinent, a Sestao el diumenge vinent.

 

Fitxa del partit

Tarazona: 0
Barça Atlètic: 0

Tarazona: Fuoli; Camus, Trilles, Murria, Llacer; Marc Álvarez (Iker Gil 82'), Cedeño (Romero 77'), Buyla, Javi Martín (Pradera 66'); Fuentes (Manu Rico 82') i Cubillas (Areso 66').

Barça Atlètic: Yaakobishvili; Cuenca (Trilli 61'), Olmedo, Cortés, Edu Sánchez; Pau Prim (Pedro Soma 76'), Guillermo (Rubén López 61'), Unai; Toni Fernández (Ureña 61'), Brberá i Iván Cédric (Juan Hernández 87').

Àrbitre: Fernando Román Román. Ha amonestat Fuentes, del Tarazona i Álvaro Cortés i Pau Prim, del Barça Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut