Barça – Covirán Granada: El Palau Blaugrana encén els llums!

Barça – Covirán Granada: El Palau Blaugrana encén els llums!

(12.30 hores) El Barça de Joan Peñarroya s’estrena a casa amb la visita del Granada i amb activitats abans i després del partit per als aficionats

Torna el bàsquet al Palau Blaugrana! El Barça de bàsquet s’estrena davant la seva afició aquest diumenge (12.30 hores), amb la visita del Covirán Granada. El duel, corresponent a la primera jornada de la Lliga Endesa, es presenta amb molts al·licients.

El primer de tot és veure en acció al nou Barça entrenat per Joan Peñarroya, que s’estrenarà a la banqueta local del Palau Blaugrana. També s’estrenaran les cinc incorporacions de l’estiu: Kevin Punter, Justin Anderson, Chimezie Metu, Youssoupha Fall i Juan Núñez. Aquest últim destaca que “comencem amb molta il·lusió i ganes de començar bé. Ens estem coneixent cada dia més, estem en una bona línia de treball i tan de bo guanyem”.

El nou base blaugrana considera que el primer que haurem de fer és “tenir intensitat”. “En aquest punt de la temporada els equips no estan molt rodats i és clau tenir actitud i intensitat. Qui més en tingui, guanyarà el partit”.

Un rival amb set cares noves

El Covirán Granada, entrenat per Pablo Pin, afronta el seu tercer curs a la competició mantenint jugadors experimentats com Pere Tomàs, Jonathan Rousselle, Scott Bamforth, Jacob Wiley i Elias Valtonen. Aquest últim és dubte per disputar el partit, degut a unes molèsties. I ha incorporat fins a set jugadors: Edgar Vicedo (Tenerife), Sergi Garcia (Breogán), Gian Clavell (Prometey ucraïnès), Iván Aurrecoechea (Gipuzkoa), Amine Noua (Fenerbahce), Rubén Guerrero (Obradoiro) i l’exblaugrana Agustín Ubal (Palencia). “Tenen jugadors molt intensos, amb talent. Serà clau jugar el primer partit aquí davant la nostra afició. Serà divertit”, descriu Núñez.

El nou dorsal ‘17’ del Barça tornarà a jugar a l’ACB després de dos curs a l’ULM alemany. Això significa “tornar a la màxima competició domèstica d’Europa. Això vol dir exigència i estic molt content per això”.

L’equip de Joan Peñarroya ha realitzat aquest dissabte la darrera sessió preparatòria de la setmana, amb l’objectiu d’acabar el mes de setembre amb una victòria abans d’afrontar un intens octubre amb onze compromisos.  

‘Opening Game’ amb activitats abans i després del partit

El Club ha volgut inaugurar la temporada basquetbolista d’una manera diferent. El conegut grup 31FAM farà una actuació des de les 11:10 fins a les 11:30h a les immediacions del Boulevard (entre la Fleca i Barça Cafè). Durant el xou, de 20 minuts, sonaran els seus temes més coneguts. Posteriorment, seran els convidats especials del partit inaugural de la temporada. 

No s’acabarà aquí la jornada perquè, un cop acabi el partit els aficionats podran conèixer les noves incorporacions de l’equip blaugrana. Kevin Punter, Juan Núñez, Justin Anderson, Chimezie Metu i Youssoupha Fall signaran autògrafs a la planta -1 de la Barça Megastore de l’Spotify Camp Nou (aforament limitat).. La botiga també estarà disponible durant tot el matí per comprar la nova equipació de bàsquet o qualsevol altre objecte per ser signat pels nous jugadors. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut