Barça - Granada: Un partit de deu (10-1)

Barça - Granada: Un partit de deu (10-1)

Exhibició sense pal·liatius de les blaugrana, que no han tingut pietat contra el Granada

Victòria sense compassions del Barça contra el Granada (10-1). Les de Pere Romeu s'han exhibit al Johan, en el partit més complet dels quatre que han disputat en Lliga, on han sumat els 12 punts en joc.

Un gran dia per a Marta Torrejón

La primera gran ovació de la tarda ha estat per a Marta Torrejón. La capitana ha estat homenatjada en la prèvia del partit després d'arribar als 20 anys a l'elit del futbol femení estatal. I, la segona ha arribat molt poc després, ja que pràcticament en el primer atac, Ewa Pajor ha definit a la perfecció el seu tercer gol de la temporada (1-0, min. 2).

Vendaval abans del descans

I les blaugrana s'han volgut regalar un partit d'aquests en què agafen el seu rival i no el deixen anar fins al final, en un exercici de tortura que es tradueix en una golejada gairebé inevitable. La resistència granadinista ha durat fins al minut 35, tot i les ocasions de Pina, Rolfö o Graham. Però el guió semblava escrit per allargar una mica més l'homenatge per a Marta. Alexia ha despenjat un córner que la capitana ha enviat al fons de la xarxa amb una gran volea (2-0, min. 35), en un dia rodó. Dues dècades a l'elit, i celebració amb el seu gol número 70 amb el Barça. Una defensa amb ànima de davantera.

I les seves companyes s'han sumat al festival, amb tres gols més abans d'acabar el primer temps. El show de Graham ha començat, primer, amb un penal provocat per la noruega i transformat per Alexia (3-0, min. 44). Desp´res, iniciant una jugada que entre la centrada de Batlle i el desviament d'una defensa ha fet pujar el quart (4-0, min. 45+1), i encara faltava un regalet per al doblet de Pajor (5-0, min. 45+3) per a tancar una primera meitat espectacular.

Sense pietat

A la segona, Keira Walsh també havia trobat porteria, però l'àrbitra ha invalidat el gol per fora de joc posicional d'Alexia. El que sí que ha pujat al marcador ha estat el gol de l'honor visitant, i de molt bella factura. L'exblaugrana Ornella ha sorprès amb un gran xut llunyà, fent estèril el vol de Cata Coll (5-1, min. 55). Però les blaugrana no havien acabat els deures, ni de bon tros. Faltaven encara algunes jugadors per afegir el seu nom a la llista de golejadores. Per exemple, Fridolina Rolfö, amb una gran jugada individual (6-1, min. 60), o Caroline Graham Hansen. La noruega n'havia regalat, però no havia marcat, fins que Aitana ha tocat una de les seves priemres pilotes i li ha cedit perquè anotés amb un xut creuat (7-1, min. 65).

Però la nit estava perfecta per a veure encara més gols, i Ewa Pajor ha celebrat el seu primer hat-trick com a culer (8-1, min. 69), abans que Aitana, que avui havia estat suplent, augmentés la golejada amb una diana espectacular, deixant la portera a terra (9-1, min. 78). Faltava encara una línia més a l'acta, amb un penal al temps afegit, sobre Kika, que també ha transformat Alexia (10-1, min. 90+3), per a segellar un partit completíssim de les campiones.

Fitxa del partit

Barça: 10
Granada: 1

Barça: Cata Coll; Batlle (Jana 61'), Marta, María León, Rolfö (Brugts 72'); Walsh, Alexia, Vicky 8Aitana 61'); Graham, Pajor (Kika 72') i Pina (Martina 78').

Granada: Laura Sánchez; Postigo, Jujuba (Alba 61'), Isa Álvarez, Alexia; Kojima 8Iribarren 71'), Leles (Mingueza 46'); Laura Pérez (Carrasco 77'), Requena (Arana 61'), Ornella i Edna.

Gols: 1-0, Pajor (min. 2); 2-0, Marta (min. 35); 3-0, Alexia, de penal (min. 44); 4-0, Postigo, en pròpia (min. 45+1); 5-0, Pajor (min. 45+3); 5-1, Ornella (min. 55); 6-1, Rolfö (min. 60); 7-1, Graham (min. 65); 8-1, Pajor (minn. 69); 9-1, Aitana (min. 78); 10-1, Alexia, de penal (min. 90+3).

Àrbitra: Alicia Espinosa Ríos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut