Osasuna - FC Barcelona: Frenats (4-2)

Osasuna - FC Barcelona: Frenats (4-2)

Punt final a la imbatibilitat lliguera del Barça de Hansi Flick, que ha mostrat orgull i competitivitat fins a la conclusió

Primera derrota a la Lliga 2024/25. El Barça de Hansi Flick ha sucumbit a la imbatibilitat d'El Sadar i, per tant, no ha pogut donar continuïtat al pas triomfal al capdavant de la taula lliguera. Fi a les victòries consecutives, que s'han quedat a set, tot i tenir esperances de remuntada en molts moments de matx. El 2-0 ha semblat un cop dur, però els barcelonistes han plantat cara a l'adversitat. Una actitud que també han adoptat amb el 4-1, que no ha amagat l'orgull mostrat en l'ocàs. 

Buscant Lewandowski. Aquesta ha estat l'actitud que han plantejat els dos acompanyants del polonès en atac, que aquesta nit a El Sadar han estat Pau Víctor i Ferran. Dues de les novetats en l'onze que ha dissenyat Hansi Flick: Iñaki Peña, Kounde, Cubarsí, S. Domínguez, Gerard Martín, Eric, Pedri, Pablo Torre, Ferran, Pau Víctor i Lewandowski. Unes peces que han triangulat en l'inici davant un Osasuna amb posat defensiu.

D'aquesta manera, s'ha despertat un sentiment d'esperança en l'afició barcelonista, que ha vist com el Barça ha estrenat el verd de la tercera equipació. Defensada amb molta qualitat per un dels capitans de l'equip, Pedri. El canari, que ha lluït per primera vegada el braçalet de la senyera des de la titularitat, ha inclòs una passada filtrada mil·limètrica en el seu mostrari. Sergio Herrera s'ha encarregat de tallar l'ànim de gol i ha donat ales al públic i als seus companys.

Desdibuixats

El conjunt vermell ha abandonat la letargia. Centrada de Bryan Zaragoza i cop de cap de Budimir. 1-0 al minut 18 que ha revertit la tendència del plantejament. L'espessor ha inundat el joc del FC Barcelona, que ha maldat per portar el control de la pilota i per trobar el ritme del matx. En conseqüència, els locals han fet més gran la ferida amb el 2-0 (min 28) d'un dels botxins blaugrana, el 19 rival. Unint més cor que cap, el Barça ha intentat revertir la situació i el marcador. Kounde s'ha topat amb el travesser per tancar una adversa primera meitat.  

Reacció incompleta

Per fregar-se els ulls. El FC Barcelona ha donat la volta al guió amb una constant empenta ofensiva. Lewandowski ha avisat i Pau Víctor ha marcat (min 53). El davanter de 22 anys ha pogut fer la seva clàssica celebració tapant-se els ulls per despertar el conjunt de Flick, que ha sacsejat l'esquema per trobar les escletxes a un esvaït Osasuna. Primer gol oficial del jove atacant després d'una pressió alta i un xut llunyà que ha doblegat els guants del porter. La dinamita del 2-1 ha esperonat els culers. 

Més animats. Amb l'entrada de Raphinha i Lamine Yamal, les estadístiques ofensives s'han sacsejat més. Quan més ho estava intentant el FC Barcelona, Budimir ha posat més distància. S. Domínguez ha comès penal sobre el davanter croata, que no ha perdonat des dels 11 metres (min 72). S'ha passat del 3-1 al possible empat a dos, quan Ferran ha dibuixat una jugada personal de quirats, però no ha pogut arrodonir per l'aturada de l'1.  

Orgull final 

Tocats, però no enfonsats. El 3-1 ha estat un cop dur que no ha enfonsat els de Flick, que han continuat remant per retallar l'electrònic. Augmentat pels que ja anaven guanyant. Bretones s'ha encarregat de frenar tota reacció del FC Barcelona amb 4-1 en l'ocàs del matx. Sempre, tot geni ha de deixar la seva pinzellada i Lamine Yamal ha tret orgull per posar el 4-2. Un llançament ple de potència i qualitat per dotar de mínima emoció els 7 minuts de temps afegit. Abocat a l'atac i sense rendir-se i amb el cap alçat, el Barça ha enviat una pilota al pal.  

Ara bé, tot i l'esforç final, no ha pogut ser i els de Flick han posat fi a la ratxa d'imbatibilitat a la Lliga. Després de set victòries en set jornades, arriba la primera derrota de la competició lliguera 2024/25. Toca aixecar-se i mirar els pròxims reptes. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut