Barça - Coviran Granada: Primer show al Palau (91-65)

Barça - Coviran Granada: Primer show al Palau (91-65)

Ell Barça de Peñarroya s'estrena a casa amb una gran victòria per a obrir la seva participació a la Lliga

Quina millor manera d'engegar la Lliga per al nou Barça de Joan Peñarroya que amb una victòria al Palau. I amb solvència, superant del tot el Coviran Granada (91-65) per a començar amb bones sensacions el camí a la competició domèstica.

Parra comença entonat

Des del salt inicial, els blaugrana han posat la directa. Joel Parra ha tret el màxim profit de la seva presència al cinc inicial, liderant l'anotació amb els set primers punts del partit, i un total d'10 en el primer període. Tot això, combinat amb una gran defensa, forçant moltes pèrdues dels andalusos, ha començat a obrir una escletxa (19-11), que en el segon només faria que augmentar-se.

Metu i Anderson es presenten al Palau

A més, diversos noms propis han volgut presentar-se en societat al Palau, amb la seva nova afició. El primer, Chimezie Metu, amb un 2+1 i un triple per a posar el 31-15. Justin Anderson ha agafat el relleu del nigerià amb un alley oop espectacular, amb falta inclosa, que ha fet embogir el Palau, encantat amb la primera meitat dels seus (43-21).

El segon temps ha començat amb una declaració d'intencions per part de Peñarroya, amb un temps mort als 57 segons per a aturar un 0-5 de sortida i avisar que no hi ha espai per a la relaxació. Però, tot i això, el Granada ha augmentat molt l'encert des del triple, arribant a acostar-se a només 11 punts (56-45). Però Justin Anderson, amb un triple, ha frenat l'empenta dels visitants, restablint un +14 al final del quart (61-47).

Piconadora per a evitar ensurts, i cau la primera

Metu ha volat per esmaixar a una mà un alley oop, obrint amb espectacularitat l'últim quart, on el Barça no ha donat opció per a la sorpresa. Liderats per un Metu excels, la piconadora culer ha entrat en acció, i s'ha acabat la història (91-65).

 

Fitxa del partit

Barça: 91
Coviran Granada: 65

Barça: Satoransky (0), Punter (6), Parra (16), Parker (8) i Fall (6) - cinc inicial - Vesely (8), Núñez (8), Abrines (9), Anderson (8), Metu (17), Hernangómez (-) i Laprovittola (5).

Coviran Granada: Bamforth (16), Wiley (4), Sergio García (22), Noua (12) i Pere Tomás (0) - cinc inicial - Clavell (5), Guerrero (0), Vicedo (0), Rousselle (2), Valtonen (-), Ubal (2) i Aurrecoechea (2).

Parcials: 19-11, 43-21, 61-47, 91-65.

Àrbitres: Rafael Serrano, Cristóbal Sánchez i Guillermo Ríos

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut