Al-Ahly - Barça: Invictes cap a la semifinal (23-31)

Al-Ahly - Barça: Invictes cap a la semifinal (23-31)

Els culers han dominat el partit de principi a fi i s'han endut un triomf incontestable

Rumb a la semifinal del Mundial de Clubs. Segona victòria autoritària del Barça en la fase de grups d'aquesta competició que es disputa a Egipte per plantar-se entre els quatre millors del torneig. Aquesta vegada ha estat contra l'Al-Ahly (23-31), que no ha tingut cap mena d'opció.  

Ben aviat, avantatges culers

Aplom barcelonista. Així s'ha presentat i ha continuat el segon partit de la fase de grups del Mundial de Clubs. Bona prova de l'efectivitat que han mostrat els de Carlos Ortega han estat que els quatre primers atacs del matx contra l'Al-Ahly han conclòs amb gol. D'aquesta manera, s'ha vist un parcial d'1-4, que ha donat el tret de sortida al domini culer.

Les dianes d'Aleix Gómez i les intervencions d'Emil Nielsen han obert més escletxa. Progressivament, la màxima del FC Barcelona s'ha elevat fins a situar-se en el +6. Homayed ha estat un dels principals esculls per acréixer la distància en l'electrònic, que només ha sentit la pressió blaugrana. El conjunt egipci ha maldat per trontollar la superioritat, que s'ha transformat més i ha arribat al +7. Reflectit en el marcador del descans: 10-17. 

Certifiquen la victòria

No hi ha millor manera d'inaugurar la segona part que amb un +9. El FC Barcelona ha mantingut el seu discurs en el partit i no ha cedit el torn de paraula cap als egipcis. Sempre a remolc i incapaços de discutir el pas triomfal culer. Sense ser un ball, els de Carlos Ortega han sostingut la distància en el marcador. No ha importat que es passés del +9 al +7. 

El triomf barcelonista no ha perillat en cap moment i s'ha reafirmat amb el 23-31 final. Després d'acabar aquesta fase de grups del Mundial de Clubs imbatuts, el Barça té apuntada a l'agenda la semifinal el pròxim 1 d'octubre. Repte al New Capital Sports Hall d'El Caire, on el Barça vol continuar guanyant.

FITXA DEL PARTIT

Al-Ahly, 23
Barça, 31

Al-Ahly: Homayed (-), Khairi (3), Ashour (1), Abdou (5), Hassan (1), El Masry (-) i Ramadan (-) -set inicial- Ibrahim (-), Adel (6), Saifeldeen (2), Nabil (-), Rashid (2), Lashien (-), Dahroug (2), Magdy (-) i Ahmed (1)
Barça: Nielsen (-), Aleix Gómez (6), Dika Mem (5), Richardson (4), Frade (5), Carlsbogard (3) i Ariño (2) -set inicial- Gonzalo Pérez de Vargas (-), Thiagus Petrus (-), N'Guessan (1), Ortega (2), Bazán (-), Petar Cikusa (1), Palomino (2), Janc (-) i Makuc ()

Parcials: 1-4; 3-6; 4-8; 6-11; 8-13; 10-17 // 13-21; 15-23; 17-25; 18-27; 21-28; 23-31

Àrbitres: Ivan Pavicevic i Milos Raznatovic

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut