Joan Laporta, amb la PB d’Agramunt i Comarca en el seu 50è aniversari

Joan Laporta, amb la PB d’Agramunt i Comarca en el seu 50è aniversari

El directiu Josep Ignasi Macià i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi, acompanyen el president

Divendres 27 de setembre va tenir lloc la celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Agramunt i Comarca, amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta. També hi van assistir el directiu responsable de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi, així com els membres de la Comissió Social del Club Lluís Pérez i Genís Dalmau que, durant la tarda, abans de l’arribada del president, van ser rebuts a la seu de la PB d’Agramunt i Comarca i van poder veure l’audiovisual ’50 anys de la PBAiC’. Tot seguit, van realitzar una visita guiada al Museu del Torró i la Xocolata i al casc antic d’Agramunt, on van veure l’Espai Guinovart, l’església romànica de Santa Maria i el refugi antiaeri de la Guerra Civil.

El president Joan Laporta va arribar al vespre i es va reunir amb l’expedició del FC Barcelona a l’Ajuntament d’Agramunt, on va ser rebut per l’alcaldessa de la localitat, Sílvia Fernández, i va signar en el llibre d’honor. Tot seguit, la comitiva es va dirigir al Pavelló Firal, on va tenir lloc el sopar de celebració dels 50 anys de la PB d’Agramunt i Comarca. El president de la penya, Joan Ramon Mayoral, va fer el discurs de benvinguda abans de l’àpat. També van parlar el president del Consell Consultiu de Penyes de Lleida Sud i la Franja, Claudi Bosch; el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Juan Manuel Asensi; i l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández. Va cloure els parlaments el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Al sopar van assistir al voltant de 300 persones. Com és habitual, hi va haver tallada del pastís commemoratiu i fotografia de família. L’acte es va tancar amb la projecció de l’audiovisual ’50 anys de la PBAiC’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut