Casadó:

Casadó: "A la Champions s'ha de donar el 100%"

El migcampista culer ha explicat en la roda de premsa prèvia que volen fer un "bon paper davant de l'afició per a il·lusionar-los"

Marc Casadó encaixa en els esquemes de Flick. El migcampista culer ja va sortir en l'onze inicial en el duel contra el Mònaco i aquest dimarts, contra el Young Boys, pot repetir la titularitat. En la prèvia, el de Sant Pere de Vilamajor ha comparegut en roda de premsa i ha deixat clar, que encara que a priori, el rival de demà sigui un dels més assequibles, "en la Champions no hi ha rivals fàcils".

"Volem il·lusionar a l'afició"

Marc Casadó té ganes del duel europeu. Després de la desfeta a Mònaco, els blaugranes encaren el primer partit a casa, com un repte amb un objectiu molt clar: la victòria. El migcampista culer, protagonista en la prèvia del duel, ha reconegut que "l'equip arriba preparat amb ganes de fer un bon paper davant de l'afició per tornar a il·lusionar-los".

Tot això passa per aconseguir el triomf, i segons el de Sant Pere de Vilamajor, no serà bufar i fer ampolles: "a la Champions no hi ha rivals fàcils. El Young Boys té jugadors ràpids i forts que ens podem generar contraatacs i fer-nos mal".

El seu primer any de ple dret en el primer equip

Casadó encara s'esta "acostumant" això d'estar 100% en el primer equip del FC Barcelona. El migcampista ha reconegut que "encara s'està adaptant, però que intenta fer-ho el millor possible en cada partit". Per aconseguir-ho el vestidor i l'entrenador han estat peces claus:  "el míster m'ha donat la confiança i m'explica molt clar el que he de fer en tot moment. És un entrenador molt proper".

A banda de amb el tècnic, el jugador se sent molt bé dins del vestuari. L'edat de la plantilla és una de les claus, però també el fet de “jugar amb professionals de talla mundial i aprendre d’ells”.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut