La fotografia oficial del Barça d’Hoquei Patins 2024/25

La fotografia oficial del Barça d’Hoquei Patins 2024/25

La plantilla blaugrana ha realitzat la fotografia oficial de la temporada amb el president Joan Laporta i el directiu Xavier Barbany, en una setmana marcada per la Supercopa

La fotografia oficial de la plantilla d’hoquei patins per a la temporada 2024/25, ja és un fet. L’equip entrenat per David Cáceres ha quedat immortalitzat en una instantània que s’ha realitzat al Palau Blaugrana amb els 11 jugadors que conformen la plantilla. Hi han fet acte de presència el president del Club, Joan Laporta, i el directiu responsable de l’hoquei, Xavier Barbany. 

Aquesta ha estat la primera fotografia oficial amb David Cáceres com a primer entrenador blaugrana i també la primera dels nous reforços, Ferran Font, Pablo Álvarez (després del seu retorn al Club) i Sergi Aragonès. Eloi Cervera, que compta amb fitxa de la plantilla del primer equip, ja va formar-ne part la temporada passada. 

Abans de la Supercopa i d’una temporada il·lusionant

La fotografia s’ha produït en una setmana marcada per la Supercopa d’Espanya, que es disputarà aquest cap de setmana a La Corunya i que també comptarà amb la participació del Reus Deportiu, el Noia Freixenet i el Deportivo Liceo. Precisament, els blaugranes jugaran la semifinal el proper dissabte 5 d’octubre contra el conjunt amfitrió, el Deportivo Liceo (18.30 hores), un duel que suposarà la reedició de la final de la temporada passada. 

El Barça buscarà revalidar el títol per tercer any consecutiu. Els blaugranes intentaran sumar la catorzena Supercopa de la seva història i, de pas, sumar el primer títol del nou projecte liderat per David Cáceres i el seu staff tècnic. L’acte de la fotografia oficial ha finalitzat amb un missatge d’ànims per part del president Joan Laporta, que ha volgut mostrar el seu suport i desitjar molta sort per afrontar aquest repte i tots els que vindran per endavant en aquesta temporada il·lusionant. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut