Les cinc notes positives de l’estrena al Palau Blaugrana

Les cinc notes positives de l’estrena al Palau Blaugrana

La victòria a casa davant el Covirán Granada va deixar molt bones sensacions abans de l’inici de l’Eurolliga

Es trobava a faltar jugar al Palau Blaugrana! El triomf del darrer diumenge davant el Covirán Granada va deixar moltes bones sensacions en l’estrena de la Lliga Endesa, amb cinc aspectes positius a destacar abans d’afrontar ara l’inici de l’Eurolliga (aquest dimecres a Kaunas; 19.00 hores).

El suport de l’afició. 5.734 aficionats van presenciar el primer partit del curs al Palau Blaugrana, on es va viure un gran ambient a les graderies. Els Culers i tots els grups d’animació del Palau van demostrar, un any més, la seva fidelitat. També es va comptar amb el suport de jugadores del Barça de futbol i de bàsquet. 

Actes abans i després del partit. En el marc de l’‘Opening Game’, el Club va organitzar una jornada especial, amb un concert del grup 31FAM a l’exterior del Palau abans del partit. I també amb una trobada entre els aficionats i els cinc nous jugadors a la Barça Megastore. Ambdues activitats van ser un èxit i el balanç és molt positiu. 

El joc i resultat de l’equip. L’equip dirigit pel nou entrenador Joan Peñarroya s’està adaptant als principis de joc i s’està adaptant de la millor forma possible després d’una pretemporada marcada per l’estada Xina, el títol de la Lliga Catalana i la derrota a la semifinal de la Supercopa. En el primer partit de competició regular, l’equip va demostrar un alt ritme de joc, intensitat defensiva i jugades espectaculars que van permetre acabar guanyant 91-65.

L’aportació dels nous jugadors. Les cinc incorporacions de l’estiu van gaudir de valent en el seu primer partit a la seva nova casa. Van ser presentats abans del partit i, durant els 40 minuts de joc, tots van demostrar les ganes d’adaptar-se el més aviat possible. Kevin Punter va ser el jugador amb més minuts de joc (24) i va anotar sis punts. Justin Anderson va fer gala de la seva energia (8 punts i 10 de valoració). Chimezie Metu va ser el millor del partit (17 punts, tres taps, +25 amb ell pista i 26 de valoració). Juan Nuñez va ser el jugador del partit que va capturar més rebots (7) i va fer vuit punts (12 de valoració). I, per últim, Youssoupha Fall va estar en el cinc inicial, va mostrar el seu potencial sota cistella i va acabar amb sis punts i sis de valoració.

Al capdavant de la classificació. Els diferents resultats de la primera jornada i, en especial, els 26 punts d’avantatge en la victòria davant el conjunt andalús, han provocat que el Barça acabi situat al capdavant de la taula. Els altres equips amb una victòria son el Dreamland Gran Canaria, el Surne Bilbao Basket, l’Unicaja, el Joventut Badalona, el Casademon Saragossa, el Laguna Tenerife, el BAXI Manresa i el debutant Leyma Corunya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut