Els campions del món ja vesteixen de blaugrana

Els campions del món ja vesteixen de blaugrana

Ignacio Alabart, Sergi Aragonès, Carles i Marc Grau s’han reincorporat al grup amb la mirada centrada en la Supercopa

Els campions del món amb la selecció espanyola el passat diumenge 22 de setembre, amb la victòria contra Argentina (1 a 2), ja són a casa i, després d’una setmana merescuda de vacances, s’han unit als seus companys per preparar la Supercopa d’Espanya del proper cap de setmana. I ho han fet amb la medalla d’or que els acredita com a campions dels World Skate Games 2024, sota el braç. 

“És un somni i un orgull” comentava Aragonès; “És el més gran que pot aconseguir un jugador a la seva carrera” seguia Alabart. Carles i Marc Grau ho definien com a “inigualable” i “increïble”.  

Pels germans Grau “guanyar títols junts, fer-ho al costat del teu germà és molt bonic. Segurament ho valorarem més quan ens retirem. És una cosa que poques persones poden dir i quan ens vam abraçar, va ser molt sentit. Esperem guanyar-ne molts més junts”. 

Una de les claus de l’èxit va ser el gruix de jugadors blaugranes que van anar a la selecció. Van ser quatre però en un primer moment eren cinc, si no fos per la baixa a l’últim moment de Xavi Barroso.  Aquest fet, per a Alabart “deixa clar l’equip que podem ser. Tenim molta qualitat i amb treball i esforç ens ve una temporada molt important per endavant”. Aragonès, que va disputar l’amistós contra el Lleidanet HC Alpicat del passat divendres, hi afegeix que “el talent de la plantilla que té el Barça ha ajudat a la selecció i ara, esperem que ens ajudi com a Club a aconseguir molts títols”. 

El primer que poden aconseguir, arriba aquest cap de setmana, amb la Supercopa d’Espanya. Carles Grau té clar que el repte que afronten no serà fàcil perquè “hem tingut poc temps per preparar la Supercopa, ens espera una pista complicada i difícil però no ens amaguem de res i hem d’aprofitar que uns quants tenim la moral pels núvols per intentar guanyar”. Marc Grau ho afronta “amb moltes ganes i il·lusió, ens intentarem adaptar el més ràpid possible al grup per intentar aixecar el títol”. 

Els quatre internacionals han estat convidats a presenciar el partit de la segona jornada de la Lliga de Campions, que enfrontarà el Barça contra els Young Boys.  Els blaugranes s’asseuran a la Llotja presidencial de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on rebran un reconeixement per part del Club per l’èxit aconseguit al Mundial, de mans del president Joan Laporta. 

Els altres blaugranes, campions amb la Sots-19

Més enllà del títol aconseguit per la selecció absoluta, la Sots-19 també es va proclamar campiona del món després de vèncer a Portugal a la final (1 a 3). Una plantilla que també comptava amb participació de jugadors del Barça, en aquest cas, jugadors de l’hoquei formatiu: Miki Escala, Alex Ortigosa, Biel Nadal i Quim Gabarró. Els joves jugadors que criden a la porta del primer equip, que han de ser importants en un futur i que, en moltes ocasions, ajuden a completar els entrenaments de la primera plantilla quan els entrenadors ho consideren oportú. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut