Juvenil A - Young Boys: Arriba el primer triomf (4-2)

Els blaugranes sumen la primera victòria de la competició europea en un partit molt complet dels de Juliano Belletti

Ja és aquí! El Juvenil A del FC Barcelona ha aconseguit derrotar al Young Boys (4-2) per sumar la primera victòria en la Youth League. Després de la desfeta a Mònaco era pràcticament imprescindible estrenar-se a casa amb victòria i així ha estat. Els gols de Hugo Alba, Arnau Prades, Oscar Gistau i Pedro Fernández ha valgut un triomf molt valuós per a la competició i per a la moral dels blaugranes.

Un gol per cada cantó

El Barça ha sortit amb ganes d'aconseguir la primera victòria de la competició europea. Les primeres aproximacions han arribat ben d'hora. En el minut 12, Pedro Rodríguez ha estat molt a prop de marcar el primer, però malauradament no ha arribat a rematar un gran centre d'Arnau Pradas. Juan Hernández també l'ha tingut per partida doble (min. 16) i Hugo Alba ho ha intentat per la banda dreta (min. 26).

De poc serveixen les ocasions si no es transformen, i això el Young Boys ho ha sabut aprofitar. El combinat suís ha estat el primer a colpejar. Centre des de l'esquerra de Ralcevic per a Jost, que ha controlat i rematat per posar el 0-1 en el marcador (min. 35).

Ara bé, l'alegria rival ha durat molt poc, perquè tres minuts després ha arribat el gol d'Hugo Alba. El capità ha aprofitat el refús d'una rematada d'Arnau Pradas per perforar la porteria visitant i igualar el marcador (1-1, min. 35).

Capgiren el resultat abans del descans

Tot i que el gol rival podria haver ferit l'autoestima culer, l'equip s'ha recompost amb l'empat. Les revolucions blaugranes han tornat a pujar a una força similar a la dels primers minuts de duel i aquest cop, els de Juliano Belletti sí que han sabut aprofitar les ocasions.

Després d'una primera acció perillosa d'Hugo Alba, Arnau Prades ha aparegut per posar l'avantatge abans del descans. Un xut del de Manresa ben ajustat al pal llarg de la porteria de Cherif ha suposat el 2-1 (min. 40).

Arriba el tercer

A la represa, el combinat barceloní ha continuat amb la mateixa tònica. Molt actiu en atac, els culers han buscat el tercer, i tot i que els ha constat algunes ocasions trobar-lo ha acabat arribant. Cinc minuts després de sortir al camp, Oscar Gistau ha posat la cirereta a una jugada coral blaugrana amb una rematada precisa (3-1, min. 65).

Malgrat el gol, el Barça no en tenia prou, i les ocasions no han decaigut. Això sí, la falta d'encert han començat a ser un problema, ja que cada vegada el Young Boys estava més a prop del gol (min. 71).

Un tram final suat

Finalment una diana al minut 80 de Mendes ha posat la por al cos als blaugranes. Tot i tenir moltes ocasions per segellar el partit la falta de punteria ha condemnat als culers a patir en els darrers compassos de partit.

La tranquil·litat, però ha acabat arribant amb la sentència en el final del temps reglamentari. Pedro Fernández ha marcat el quart i definitiu gol del comptador barceloní per assegurar la primera victòria europea de la temporada (4-2).

JUVENIL A,  4
YOUNG BOYS, 2

Barça: Eder Aller; Xavi Espart, Landry (Kospo, min. 70), Leo Saca, Walton (Jofre Torrents, min. 46); Pedro Soma, Pedro Rodríguez (Quim Junyent, min. 63), Juan Hernández (Pedro Fernández, min. 76); Jan Virgili, Hugo Alba (Óscar Gistau, min. 62) i Arnau Pradas.

Young Boys: Cherif; Thermoncy, Jetzer, Raicevic, Smith (Ademi, min. 78); Etoski (Luthi, min. 57), Bomo (Tschanz, min. 78), Jost (Dalipi, min. 63), Mendes; Rufener (Van der Sluis, min. 57) i Tsimba.

Gols: 0-1, Jost (min. 32); 1-1, Hugo Alba (min. 35); 2-1, Arnau Prades (min. 40), 3-1, Gistau (min. 65); 3-2, Mendes (min. 80); 4-2, Pedro Fernández (min. 90).

Àbitres:  Jakob Sundberg. Groga per a Jetzer, Bomo i Walton.